Shopaholic?

Tjena!
Jag börjar undra om jag har lite av en shopaholic i blodet?! Eller, ja, jag har ju min mamma när jag tänker efter! Nu kanske ni redan listat ut vad jag ska göra idag? Jag ska till staaan! och shoppaa! Inte bra för ekonomin kära vänner... Fast det är trots allt bara pengar och dom är till för att spenderas. Vad är det för mening att spara allt till "framtida endamål"? Tänk, jag kanske inte lever om 1 år, då är pengarna ändå bara bortkastade! Så ut och shoppa med er allt folk och umgås med era vänner! Det är precis vad jag ska göra!:D♥
Pussar och kramar från moi!

Early Friday morning

God morgon!
Det är inte ofta jag hinner skriva det. Klockan brukar hinna rinna iväg till god dag. Men idag blir det ett undantag. Jag fick för mig så här på morgonen att jag skulle göra ett inlägg. Jag vet inte om vad men det återstår att se.
Kan ju börja detta morgonpigga inlägg med att vi ska ha No-prov idag. Jippi...! -_- Det är bara så mycket jag ska komma ihåg, jag tror mina geni knölar spricker snart! Det blir ingen vacker syn! hehe
Vi får hoppas att dom inte spricker och att jag får topp betyg! Ja, så ska det låta!
(Usel bild, Linnea skrev i mitt no- häfte!)
Tack sötnos!♥

Someone like you

Är det någon mer än jag som ryser när man hör denna låten? Helt underbart bra!
I love Adele!

You are kind, you are smart, you are important

Jag måste säga att Niceville är värd varenda krona. Det är en film som handlar om något väldigt hemskt, men lyckas endå få det där komiska. Alla färger, klänningar , olika frisyrer osv osv. Jätte fint! Kommentarerna som får en att le. Sen kommer kommentarerna som gör att man vill hoppa in i filmduken, och säga att människan är dum i hela huvudet. Göra så att den människan får ett helvete rent ut sagt. Sen kommer stunderna där ögonen tåras och det går inte att hindra.
Se denna filmen. Ni kommer inte ångra er!

Tar tillfället i akt

Det kändes fel att jag, en söndag, kvart över 10 redan hade ätit frukost och dessutom varit i kyrkan. Att jag då bestämde att jag skulle till stan någon timme senare. Men så kommer mina söndagar se ut framöver! Det är bara till att vänja sig!
Som jag sa, skrev?, ska jag till staden om någon timme med fina vänner! Jag och Lovisa var där i fredags och gjorde klipp men nu är det dags igen. Jag kommer drunkna i alla fina höstkläder. Jag älskar alla färger som finns i affärerna i år. Passar min lilla stil perfekt! Det är tur att jag inte har så mycket pengar kvar denna månaden. Jag hade nog gjort mig av med allt i ett nafs, hehe...
Mina jeans som jag införskaffade i fredags med Lovisa! Mycket nöjd folket :)
Fred!

Kyrkans dag

God morgon!
Alla ni som tycker att 9 är tidigt att gå upp på morgonen kan ju tänka på lilla Klara. Klockan 9 kommer jag att sitta i kyrkan och lyssna på prästen. Då har jag redan vart uppe sen halv åtta! Så dra er i sängen och om ni är snälla kan ni ju alltid ägna en tanke åt mig!
Ha en bra söndag!
Peace

The help (Niceville), eller tvärtom

Nu släcks lamporna och filmen börjar. Jag kommer alltid älska att gå på bio. Det är stämningen. Att få vara någon annan ett tag och leva sig in i en annan värld. Känslan man får när filmen är slut och man kommer tillbaka till verkligheten. Som om allt är möjligt. Ha en trevlig kväll allt folk!:D

Seize the day

Just nu har jag massa saker i huvudet som vill till fingrarna och ut på skärmen. Men det blir inget sammanhängande överhuvudtaget. Det går inte. Jag vill berätta om imorse, när jag frågade nästan alla vänner om dom kunde hitta på något, men ingen kunde. Jag vill berätta om min och Ellens tant promenad. Jag vill berätta om bion som jag, Ellen och hennes familj ska gå på ikväll. Men det går inte. Så jag slutar försöka.
Det enda som faktiskt går att skriva, dvs som inte går helt åt skogen, är om mina jeans jag köpte igår. Jag har nu på mig ett par jeans som bara kostade 99,95! Plus så är dom snygga. Det resulterar i ett helt jätte bra köp!
Det är nu ni ska säga: riktigt bra, ingen gör såna klipp som du!


Fred

Price tag

Nu ska jag leta igenom varenda byxa på H&M! Jag kommer inte hem utan några byxor, får vi hoppas♥
Peace!

Starta om bredbands modemet och försök sedan igen

Hej alla fina!
Skyller på vårat otroligt dåliga modem,router (allt det där!) på att jag inte har gjort ett endaste, litet, inlägg! Jag  vet inte hur många gånger jag har startat om vårat modem den senaste tiden. Jag blir så otroligt frustrerad och arg! Kanske något dator beroende? nej inte alls! Varje gång den där irriterande gula varnings skylten försvann från nätverks symbolen kastade jag mig över internet knappen! Jag betedde mig som en litet barn som äntligen hade fått som den ville. Tyvärr varade den känslan inte så länge. Internet försvann efter några minuter igen. Så har mina ynka försök till internet gått till denna veckan!
Men nu! Nu verkar det som att allt funkar igen!

Nu ska jag berätta lite om vad som hänt idag. Vi sprang på idrotten, en rätt bra bit. Gissa nu vad som kan vara så roligt med det? Jo, eller det är lite roligt för mig iallafall. Jag blev inte så jätte trött! Bara lite, fast det blev ju alla. till och med våran lärare. Även den bästa kan bli trött minsann! Det känns faktiskt bra i kroppen. Nej, nu blev det tråkigt det här!
Jag avslutar detta låånga och ganska tråkiga inlägg med att säga något mer åt det roliga hållet. När Lovisa slutat ska vi ta bussen till stan och köpa jeans till moi! Eller jag ska köpa jeans, Lovisa köper nog något annat. Ni får kanske se resultatet ikväll, eller imorgon.
Peace!♥

Catch those moments

Tjenixen!
Underbar musik i hörlurarna och med inga speciella måsten ska jag slänga mig in i Kroatiens värld! Jag ska minnas, känna lukterna, värmen, vattnet som svalkar. Jag kommer nog dela med mig men det kanske tar några dagar. Det beror på vart min tid tar vägen. Och hur bra mitt minne kommer vara.
Fast först ska jag slänga mig in i Svenska hollywood fruarnas värld och kanske få mig ett skratt ;)
Puss och hej! :D

The only chance

Tjenare!
Jag är barnsligt sprallig inför morgondagen! Helgen kommer bli funny,funny,funny:D Varje år när katalogen kommer hem till brevlådan har man tänkt "tänk om våran skola skulle få göra den!" Att det nu är så. Att det till och med kommer att vara jag och mina kompisar. Det är så roligt! Detta kommer va ett litet minne från denna tiden. Vi hoppas på att så många som möjligt ska komma ihåg. Det är vad vi vill. Galenskap står därför på shemat imorgon!
Jag kan inte göra annat än att längta efter denna galna helg som väntar!
WARNING! watch up for me and my girls tomorrow!
Pussar och kramar!♥

Vi får se hur detta går

Hej!
Nu har jag suttit i TIMMAR med Lovisa och försökt få in alla ordklasser i hjärnan. Jag tror jag har lyckats, vi får hoppas på det! Det känns i alla fall väldigt skönt att få det överstökat. Eller ja, jag har ju inte gjort provet än men nu kan jag inte göra mycket mer än att bara vänta och se. Nu tar det minst ett år innan jag måste få in det i hjärnan igen. Jag ska njuta folket! :D
Nu ska jag sluta med mitt trista prat så ses vi imorgon!♥

Jag skulle ju inte fastna vid datorn!

Hejsan!
Idag var min duktiga tanke att plugga, plugga, plugga till svenska provet. Jag tog med mig Linnea och Mercedez hem och ja, man kan ju fråga vart pluggandet tog vägen? Inte lärde jag mig någon konjuktion eller interjektion inte. Men, det var mysigt att sitta och prata med flickorna, det är något som är bra för en. Att få prata ut lite, det känns så bra. Så mitt svenska pluggande får jag ta tag i nu. Lite så här på kvällskvisten istället. Det går nog lika bra det! :D ♥

Tog en spring tur runt stan

God kväll!
Nu förstår ni har jag varit med om ett litet äventyr! Min dans slutar halv 8. Jag försökte ta bussen fem över halv 8 men missade den. Nästa buss skulle gå tio över 8 så jag tänkte att jag hänger med Rebecka till den buss stationen som hon ska till. Min buss går nämligen från nästan alla stationer. Jag hängde med Rebecka och sa hej då till henne. Satte mig ner och väntade på bussen. När klockan var 8 kollade jag tidtabellen på plats (alltså på själva stationen). Då ser jag att tio över 8 kommer det inte alls en buss!  Så då började min springtur till en annan station på nästan andra sidan stan. Det var den jag skulle ha tagit från början men hängde med Rebecka istället. Tur att staden inte är så stor! När jag kommer fram hittar jag inte, ännu en gång, tio över 8 bussen! Rasande på hallandstrafiken sprang jag svärandes därifrån hela vägen tillbaka till första stationen. Nu kändes allt väldigt jobbigt. Min mobil var död, tiden började rinna iväg, det var nästan inget folk på stan. Men! så kom jga på att Cajsa bor jätte nära buss stationen jag var på! Så andfådd som om jag gjort ett fyspass knackade jag på hos Cajsa tjugo över 8. Ja, ni skulle sett deras miner när dom såg mig där i dörren! Jag fick iallafall  lånat telefonen så pappa kom och hämtade mig!
Slutet gott, allting gott!
Sov gott nu allihopa!♥

There's nothing to do

Hellu!
Om två dagar är det svenska prov, vilket innebär första betyget. Ordklasser, inte det roligaste om man säger så. enligt mig är det fullkomligt för mycket olika klasser, hade räckt med 4! Det stämmer inte heller att det kommer till andvändning i framtiden, om det är det, bevisa det tack! :D
Imorgon är det engelska läxa. Glosor.
Fredag, So läxa som jag missade när jag var i kroatien.  Förstod även idag på matte lektionen att jag låg efter med en matte läxa. Så två ma-läxor till fredag.
Det känns som att det är dags att börja plugga gott folk! Well, there's nothing to do about it!
Pussar och kramar!♥

Världen är liten, Sverige är litet

Hejsan
Blev en liten överraskning för mig idag på dramat. Vi har fått en ny lärare som heter Anders. Det visste jag. Det jag inte visste var att jag hade träffat denna Anders för några veckor sedan.
Jag och min kompis Cajsa var statister i en film för några veckor sedan. I en av scenerna konfermeras vi. Prästen som vi konfermerades av är Anders! Anders våran nya lärare! Detta var jag nästan helt säker på och var såklart tvungen att fråga. Det stämde! Cajsa som hade träffat honom förra drama lektionen när jag var i kroatien insåg inte detta förän idag. Kanske inte så konstigt med tanke på att sist vi träffat honom var han iklädd präst kläder.
Anders känns iallafall som en toppen lärare! :)
Detta fick bli mitt lilla roliga för dagen, vi ses!

Kryper lite smått i fingrarna

Hej igen
Efter cirkus 1 månad utan att ha bloggat. Utan att överhuvudtaget loggat in på denna sidan. Så måste jag erkänna att det kryper lite smått i fingrarna. Igår bara det kryllade av ord i huvudet som ville komma ner i fingrarna och ut över skärmen. Men, nej. Så blev det inte. Då fingrarna var tvungna att göra annat ( två matte sidor t.ex.) blev det inget av det. Idag däremot. Idag ska bli det första inlägget på 1 månad.
Efter en, för ovanlighetens skull, rolig idrotts lektion, ska jag ta  och göra iordning mig för andra drama lektionen denna terminen!  Eftersom våran lärare ( eller dramapsykolog som det heter på lite finare svenska) ska få barn snart har vi fått en ny. Jag var i Kroatien förra veckan så detta blir första gången jag träffar honom. Ja, det är en han. Det tycker jag ska bli väldigt roligt då vi är endast tjejer i gruppen. Det blir lite omväxling, eller så. haha!
Nu ska jag hejda mitt skrivande så att ni inte tråkas ut allt för mycket! ;)
Vi ses när det kryper i fingrarna igen! ;)



RSS 2.0