We are young and wild and free

Tjolahopp!

Började med att logga in här och ser att mitt senaste inlägg heter "Filippa Sandén- vilket proffs". Slås av en smärre hjärtattack och tänker i genom många olka alternativ så som någon har hackat min dator, shit  mitt lösenord har hamnat i fel händer men så tar jag mig samman, vem sa att jag inte fick vara dramatisk? och läser inlägget och andas lungt ut. Det var bara en viss koompis som ville skoja till det. Och ja hon lyckades!

Har suttit här och drömt mig bort ett tag nu. Det kanske är dags att ta tag i den trista verkligheten. Jag har NO- läxa. Hur mycket jag inte vill ha den. Eller hur mycket jag skjuter på det. Kommer den inte försvinna imorgon på lektionen. Typiskt,typiskt...


peace out mates!

Filippa Sandén - vilket proffs!!


hej klara! som du kanske märkt lyckades proffset Filippa Sandén komma in på din blogg & 
såklart måste hon ju göra ett litet gästinlägg då också!
så det jag ville säga va hej! ... & hejdå! :D 

nu kommer jag va dum som ska försöka sno dina läsare klara men.. kolla
gärna in min blogg  HÄÄÄÄR !

De fyra vännerna och Ben&Jerry

Hello peolpe!

Huset är fullt med hundar okej, två stycken en Klara och en Lovisa . Klaran och Lovisan ska inom en snar framtid gå ut med dom söta hundarna. Först ska Klara bara säga att hon lever och att kvällen kommer tillbringas med tre fina vänner och två pojkar vid namn Ben&Jerry. De tre fyra vännerna och Ben&Jerry ska kolla på film och ha det trevlans.
Det var allt för mig!


Kära älskade affär

Troddiloo!

Just nu sprätter det i kroppen av iver. Om jag ändå kunde få gå in i min kära, kära älskade affär i 1 timme och välja olika georgeous plagg och få det till ett asasuperamazing pris. Eller helst gratis, snål som jag är. Jag skulle inte behöva köpa kläder, smycken väskor and so on på flera månader, år! Eftersom jag är så smart skulle jag kunna spara pengar till allt annat roligt här i livet.

This is a very great idea people. Just say'in. But unfortunately it only exist in my dreams.


peace.

Cloth bag

Bu i stugan!

Ni anar inte hur många gånger jag har tänkt klicka mig in här de senaste dagarna. Men som ni ser så har jag inte riktigt tagit mig hela vägen till det klicket.  Nu är det ändring på det people!

Jag var duktig och ägnade min fredags kväll åt att sy en tygpåse igår kväll. Fast den är faktiskt inte färdig, inte helt. När maskinen har fått smörja sig lite ska dom sista stygnen på plats. Sedan kommer finalen om 1-3 veckor...  spännande som jag är!


Peace.Fashion for fashion i'm addicted I suppose

Hello mates!

Göteborg är en väldigt fin stad. Särskilt när solen skiner och vart man än tittar ser man människor. Människor som ler, människor som har bråttom, människor som inte har den bästa dagen i sitt liv och människor som har den bästa dagen i sitt liv. Det är något speciellt med alla människor. Dom värmer fast att jag inte känner dom, jag vet ingenting om dom. Men om dom inte skulle vara där skulle stämmningen rubbas. Det skulle inte finnas någon värme. Sedan finns det dom människorna som man känner, vet allt eller mycket om. Som värmer extra mycket. Man skulle kunna säga att de flesta värmer på avstånd utan att jag lägger märke till det, förrän de inte är där. Sedan finns det de få som faktiskt värmer, och jag lägger märke till det.


Jeans jacka: Beyond retro. Blå kofta (tyvärr gör inte bilden koftan rättvis): Bik Bok. Bandeau: Monki.

Peace.

Eeuuporhiaaa forever to the end of time

Were're going up up up up up!

Jag är en mycket glad tjej för Loreen vann igår. Nu har jag en härlig känsla om att det kommer gå bra i Eurovision...!

Jaop, nu ska jag väl ta och göra mig klar för en konfirmand dag. Temat är Michael Jackson, i en kyrka, jo men det blir spännande.

See you!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det casting dag...

Hejhopp alla fina människor!

Idag har jag tillbringat min dag i Gööteboorg med mammsen och Cajsa. Det bar av redan klockan nio imorse då Cajsa och jag skulle på casting för en serie på självaste svt! Jag njöt av varje sekund inne i SVT-huset. Så häftigt folket! Plus så var det riktigt förbaskat roligt på castingen, jag vill göra det igen, igen, igen och igen!

Bara för att jag och Cajsa är så snabba tar vi en sväng in staden när vi ändå var där. Det blev ett helt plagg med mig hem i kassarna...


Ja, det var en riktigt cool byggnad det där.


Ja detta fina blev mitt. Den sista fick jag dock gratis i ett litet paket av bik bok. Det är en scarf men jag ska nog göra något annat av den...

Vi ses!

Inte bra, inte bra...

Fräs!

Jag ska egentligen plugga klassik musik eftersom vi har prov på det imorgon. Det är bara ett litet problem, det är så fruktansvärt tråkigt att plugga totaly alone! Inte en kotte är hemma. Jag är inte heller med någon annan från min klass som också har detta imorgon. För jag tänkte vara lite smart och inte plugga med någon för då blir det mest skratt och flum. Men hallå i stugan, är det bättre att fastna vid datorn och tråka i hjäl? Nej, jag tycker inte det. Som pricken över i:et eller körsbäret på grädden så fryser jag som en jag vet inte vad!

Nej nu får jag tvinga trötta, frusna, uttråkade mig att plugga. Det är väl bara att sätta igång då! antar jag...Stop Joseph Kony!

Om ni vill vara med och förändra världen, klicka här.
Babysitter at the moment

Hejsan allihopa!
Igår kom jag fram till att små rivjärn är mycket effektiva när man vill slita på sina hemmagjorda shorts. Ett tips från coachen. Idag ska jag försöka göra färdigt mina shorts, jag tror faktiskt det kommer bli riktigt snajsigt! Jag ska också agera barnvakt åt min lillebror fram till cirkus klockan 3. Jag har en känsla av att det knappt kommer märkas eftersom han springer ute i skogen med sina kompisar och kommer antagligen göra ett bra tag. Så just nu är det rätt ensamt här hemma hos moi. Fast jag har ju Zebbe förståss!
Latero.

Tyg och fantasi

Hej hopp!

Nu ska min kreativa sida få komma fram. Jag ska klippa av mina gamla trasiga byxor och göra ett par shorts! Förhoppnings vis blir dom  lite snygga också, det vore ju en fördel iallafall... Så nu blir det inspirations tittande! Det finns så grymt snygga shorts där ute.

So long mates!

Big Brother

Tjosan!

Nu ska jag göra ett super snabbt super inlägg innan cykeln rullar vidare till Linnea. Tha girls and I ska vara lika mycket nolifers som alla andra och kolla på Big Brother. Men nu kommer Lovisa knacka på min dörr vilken sekund som helst så det är bäst att jag flyttar fläsket från soffan och drar mig mot hallen.


Ni får ha det bra!

Snowboard bilderna

Hoppsan!

Jag har fått en fråga om när snowboard bilderna kommer. Jag kan ju säga såhär, så fort publishme väljer att sammarbeta kommer bilderna trilla in. Om jag vill kalla det snowboardbilder känns lite fel. Jag tror det är cirkus två bilder av tio som har en snowboard inblandad. Men nu ska jag inte vara sån.

By the way vill jag sååå byta header! Längtar efter en fin vårdag med fint sol ljus bara...

See you lateros aligatoros!

Pressure

Kvällens folket!

Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på. Publishme vill inte det jag vill. suck,suck... Men det ska säkert bli lite intressant med bara en massa text ändå. Det vill säga min klump med osammanhängande texter.

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv idag. Vill ni veta varför?? Jo, jag ska trycka ett tryck på en tröja i bilden i skolan. Ni vet, ett sånt där tryck på tröjan, ni vet, bra. När man äntligen ska få bestämma själv vad det ska få vara på sin tröja drabbas jag något av egen press på att det ska vara det smartaste och snyggaste jag någonsin gjort! Vilket inte är ovanligt när det kommer till sådana här saker för lilla Klara. Så med lite inspiration av vän och ett smycke kom jag på en super idé, enligt mig iallafall! Men nu ska spänningen bli sådär olidligt spännande, som på TV så att man nästan vill slå till programledarna för att dom aldrig kan säga ett resultat. För jag tänker inte berätta hur det ser ut förän det är färdigt. Alltså får ni veta genom en sketsnygg bild!


Supremos!


Då säger vi så, hej sålänge!RSS 2.0