Nyårs outfit

Mina älskade shoes!

Eleven hours to go

Hellå!
·
Jaha, sista dagen på året. Ja, jag låter som alla tidningar, radiokanaler , Tv:n osv. Men vi låtsas som att jag inte alls lät som alla andra. Bra då kan vi fortsätta!
Min mamma har lånat ett par skor av min mormor. Vet ni vad? Klart att hon kommer ha likadana som jag bara att dom är svarta och mina är bruna. Ofcourse, varför inte liksom. Aja, det gör inget.
·
För övrigt så funderar jag på att åka en sväng till djurkyrkogården. Vi får se, vi får se.
·
Vill ni ha lite tips på super musik? Vi börjar med den här tjejen. Alla hennes tolkningar, lyssna!
See you later aligator!

Brown yeah

Hej hopp!
·
Nu har jag fattat ett beslut. Ja, jag nämde ju att Lovisa skulle vara smakråd angående skor, remember? Det stod mellan ett par låga svarta och ett par längre bruna. Båda två Dr.Martens. Och jag valde dom... dum,dum,dum...! Dom Bruna med ett stort B! Jag insåg att jag skulle sakna dom bruna om jag valde dom svarta. Jag tror jag har en hemlig förälskelse i bruna skor. Ni får se dessa raringar imorgon på ett fint nyårs outfit kort. Det låter väl toppen?
·
Nu ska här sys. Jag börjar med att sy ihop ett litet hål i min nyårs klänning. Sedan är det min egna gjorda halsduk som ska utsättas för nål och tråd.
·
·
Kärlek ut.

låångpromenixer

Puuh!
·
Jag har nu gått i rask takt i en timme. Inte dåligt folket! Man kan säga att mmin mage skriker efter mat efter detta. Får dra mig mot köket, låter som en bra idé.
När som helst kommer Lovisa och ger mig lite smakråd angående skor.
·
Och om ni är intresserade av vad jag hade för mig igår kan ni läsa de här två orden: Twilight maraton och Carin. Det beskriver min dag igår. (för er som inte förstod så hade jag och Carin Twilight maraton igår. Det betyder 8 timmars film) Jag tror jag skippar film på ett tag.
·
Lots of love!

Götlaborg

Tjolahoppsansa!
Jag har inte haft en minut över till datorn idag. Alla minter har varit värdefulla. Kunde inte läggas på internet, tyvärr. Inte en ända. Men, jag ska förklara dagen ändå.
·
Den började 7:30. Jag skojar inte med er. Jag vaknade halv åtta på jul lovet. jajamen. Tjugo över åtta befann jag mig i Carins ytterdörr redo för en morgon i stallet. Klockan tio stod vi i carins ytterdörr, något frusna och hungriga. vi lagade våran lunch och sedan efter ex antal timmar befann vi oss på tåget mot Götlaborg! Svårt att gissa vad vi gjorde i Göteborg? ledtråd, mellandags rea. Tänkte ni visste. Så nu sitter jag här överlycklig med den lilla svarta till nyår. I år har skor också tagit en stor plats i utstyrseln. Vi gick nog in i varenda sko affär i hela Nordstan. Det slutade med att Carin hittade sina skor men jag, jag ringde mormor! Jag orkar inte förlara men jag vet ett par sket snygga skor som jag hoppas,hoppas,hoppas finns kvar. Självklart Dr.Martens... Jag insåg härom dagen att jag inte har några andra skor än Dr.Martens... Me like!
·
En likadan kjol som den svarta jag köpte för någon vecka sedan, love it.
·
Köptes igår
Peace.

orange

Nu väntas tandläkare för att sedan åka till staden med fina tjejor!
fred ut.

Breakfast in the forenoon

Goodmorning my sweethearts!
·
Nu sitter jag här med en frukost som egentligen skulle ha varit en brunch. Alltså en blandning mellan frukost och lunch. Men det gick inget vidare när jag tittade in i kylskåpet. Så min genialiska plan att slippa äta lunch det första jag gör när jag kommer till stan, den verkar ganska borta nu. Om jag inte äter dubbelt så mycket som på bilden som kommer dyka upp här nere. Fast tyvärr kommer till coh med min mage säga "tack och hej" med den idén. För att sluta tråka ut er med mina matproblem så kan jag prata om något annat.
...
Blackout. hmm.. Jag kan säga att jag lyssnar på Spotify premium som jag fick i Julklapp! Jag kan också säga att min lista är liite för lång för att man ska kunna lyssna färdigt på alla låtar innan man stänger av datorn. Faktiskt otroligt irriterande eftersom jag vill lyssna på alla super bra låtar! hej ilandsproblem?
·


peace.

This is what i'm made of

Tjabba tjena hallå, vi säger så!
·
Jag kan tala om att Klara ska till staden imorgon och inhandla fin,fina grejor! Fast först ska tiden tas upp av tandläkaren, suck. Men det kommer inte ta så lång tid, här har vi inga hål!
·
·
Sprang självklart runt med den nya kameran i höggsta hugg hos morfar!
·
Right know är det nyheter på tv:n. Fast egentligen är det "den där Mary" som fångar mitt intresse. Så jobbigt med tråkiga nyheter och reklam avbrott när det är film, suck för andra gången i detta inlägget.
·
Folket, se till att gå på mellandags rean nu. Eller så hittar ni på någaot annat skojsigt. Bara ni ser till att ha bra sista dagar på 2011!
·
Fred ut.

Little Christmas eve

Prosit!
·
Detta är då en liten smygtitt på min och Lovisas äventyrliga fotografering.
Denna fantastiska bild tog Lovisa. Hmm, ja.
Nu ska pappa, lillebror och jag sätta oss i bilen och köra till morfar. Det är annandagen och det betyder mini jul hos morfar!
Peace.

Dagens utstyrsel

Nu bär det av till Lovisa för fotografiska äventyyyr!!
See you later aligator.

Om vi varit i USA eller England hade det varit idag vi firat

God juldags kväll! (där fick jag till det)
Jag har inte lagt min tid på min dator de senaste dagarna. Nehe, menar du det!? Jag har gjort annat skojsigt, simple as that.
Julafton var som vanligt en alldeles underbar dag! Och som vanligt vaknade jag med samma ledsna känsla över att julafton är över. Den känslan är hemsk, tänk det är 12 månader, 364 dagar kvar tills det är Julafton igen. satansbabijaner. Nu finns det säkert några som undrar vad jag fick i julklapp? inbillar mig att ni är intresserade?! Jag kan ju börja med att säga tre ord.
·
Melodifestivalen 2012
Genrep
Ulrik Munther
·
holyjesusicantwait!
Jag fortsätter med att publicera dessa bilderna...
Dom är tagna med min nya kompakt/digital kamera. Jag blev väldigt
glad när jag insåg hur bra den var. Bilderna är tagna i när det är mörkt
ute och i mitt mörka rum. Trodde absolut inte kvaliten skulle bli så bra då!
Fick jag va min käre bror. Mycket bra faktiskt!
Jag fick första boken i denna serien förra julen, "Fallen Ängel". Detta
är den tredje boken. Tvåan och den här är på engelska, den första läste
jag på svenska. (ettan finns ju förstås i engelska och tvärtom med dom andra)
Om ni gillar Twilight böckerna och fantasy så LÄS!!!  Fast alla kan passa
på att läsa!!!
ska byta till den vita. *Where ever you go take me with you*
200kr på Joy of giving!
underbara pippi vantar!
två tjockis tröjor!
mycket fin fast ska byta till en som känns mer som jag...
En väska till min camera
extremt snygga doc.Martens!
dom här blir ju wonderful till de nya Doc.Martens
OBS! jag fick väldigt brått med att ta kort på alla klappar så det blev något suddigt.
Jag fick även på Julaftons morgon ett fint litet rim (som jag absolut inte hittade kvällen innan) där jag fick reda på att jag fått spotify premium!
Det är vad jag fått än sålänge. Vi ska nämligen på mini julafton hos morfar imorgon. Jag har jätte glad för det jag fått!
Nu har jag hållt på med detta inlägget i en timme så nu orkar jag inte med det här längre.
Ni får ha en trevlans dag imorgon!

Four days to christmas

Tjena mittbena!
Har ni det bra där ute?!
Jag är nu nästan helt förberedd för christmas eve. Jag satt igår kväll och pysslade ihop tre små julkort till mina klappar. Jag och mina vänner kom tillsammans på delar av rim som jag senare gjorde klara. åå, längtar tills mamma,pappa och Nils får läsa sina rim, haha! Jag måste bara säga att jag inte alls brukar skriva rim. Men i år har jag varit så tidig med julklappar så jag kände att why not?
Om 2 h 23 min är det dance uppvisning!! Taggad till tusen!! weehoo!:D wish us luck people.
Have a nice day friends

Six days to Christmas

Tjolahopp
Har varit duktig och städat mitt rum. Inte illa! Nu skriker min mage efter mat så får springa ner till köket och se vad som händer.
I can't believe it's only six days to Christmas! Me gusta. Idag är det julstök hemma hos min familj. Det blir pepparkakor, pepparkaks hus och julpyntning.
See you mates

illness

Svejsan!
Rubriken är förklaringen till att jag inte tittat in dom senaste dagarna. Men nu är jag nästan frisk så nu ska jag titta in oftare!
Min dag startade kaotiskt och sådär som man inte vill att en dag ska börja. Jag försov mig. Och det var inte lite heller. Jag skulle på konfa klockan 10:00. När jag tittar på klockan står det 10:06. Ni vet scenerna i filmerna när huvudpersonerna vaknar, kollar på klockan, spärrar upp ögonen säger "damn it!" och hoppar upp ur sängen och börjar virra runt som yra höns. Det är en rätt bra förklaring på mitt beteende imorse.
Så man kan säga att jag inte har vaknat helt för än nu. Har vart som en zombie hela konfan. Jag pratade max 4 gånger under 2h 30min. Det är inte särskilt likt mig.
Så nu vet ni hur min dag började, någon som vill berätta om sin start? shot people!
Köpa gran var ordet. Det blir alltid små disskusioner kring vilken vi ska ta. It's just a tree for god sakes!

Ha en alldeles förträfflig Lördag!

Svar på F.O.B.I

Alice om F.O.B.I
är det en film ni visar upp för föräldrar och vänner och så? ;)<3
Svar; Jadå, vem som helst får komma! Kom du vetja;)<3

F.O.B.I

Kvällens!
Är nu hemkommen från skräckvandringen. (Jag klarade mig utan skräckmedicinen Nils!) Min drama lärare är läskig. Bara så att alla vet. Det var bara en tillfällig grej idag. Oftast är han snäll. Bara så att alla vet.
Jag hoppas dunder teet hjälper mot min något krassliga hals. Jag vill ju så gärna dansa imorgon! Genrepet innan föreställningen liksom, får inte bli sjuk. Och på Onsdag har film/drama gruppen filmpremiär. F.O.B.I (nu får ni fundera ut vad det står för..) Det får jag ju inte heller missa!
Krya på dig Klara.
Tack så mycket Klara, det var snällt av dig.
Tack och hej det var allt för mig!

Målarfärg under naglarna

Hej!

Jag har vit målarfärg under naglarna och även på min fina kofta. Jag vet inte om färgen går bort men som tur är så syns det inte så mycket. Jag luktar lacknafta från händerna upp till armbågarna. Jag har varit kvar i skolan 105 minuter längre än vad jag behövde. Men vet ni vad? allt detta är värt det! Jag har målat första lagret på min TV-bänk. Jag har nu ett pretty big chans att bli färdig med den innan Jul. Supertruperlightsaregonnafindyou!
Om 25 minuter går bilen till kulturskolan för skräckvandring.
Jag sa till Nils att jag tagit min skräckmedicin men jag ljög. Jag vet att det är fult att ljuga men jag tycker mediciner är så fruktansvärt äckliga. Dessutom är det väl meningen att man ska bli rädd på en skräckvandring? Snälla tomten, bortse från den här lögnen!
Fred.

Dear Santa,all I want for christmas is a timemachine...

that can bring me back to last winter.

Känner att jag får ta och skriva ett inlägg

Bu!
När är det 1h 45 min kvar till att Julkalendern börjar! Jag längtar... Jag har nu suttit här i flera timmar och haft det allmänt tråkigt. Tråkigt på tredje advent, det borde vara förbjudet. På  tredje advent borde det vara mysigt och roligt men tydligen inte idag. aja, inte låta för tråkig nu Klara!
(någon som har ett knep mot konstant trötthet?)
Två roliga sak jag har att berätta är att jag fick filmen "Love actually" och två små choklad tomtar i adventsklapp! Och det är mindre än två veckor kvar till Julafton! DO YOU UNDERSTAND!?  13 dagar!!
Bilder från förra julen.
Heej och håå!

En trött flicka en blåsig och kall söndag

Hello!
Jag släpade upp mig ur sängen klockan 10 idag och tvingade mig själv att trampa mig till kyrkan. Det kanske inte det roligaste man kan ägna sig åt på tredje advent. När det dessutom var en mysig amerikansk julfilm på TV just då.
Något som min mamma däremot skulle vara roligt och mysigt var att gå på julmarknad i "Bödeboa". Bara namnet satte pinnar i hjulet. När jag dessutom var där förra året och tyckte det var, tråkigt, såg jag ingen anledning till att hänga med.
Det ända jag har att längta till idag är Julkalendern kvart i sju. Annars är det ett rum som bör städas och SO som bör tränas.
so long mates.


Bild från förra året. Känner mig som en mäster fotograf.

Glöggkväll

Hallå i stugan!
Har ni haft en mysig juldag idag? Jag vill bara meddela att jag är fruktansvärt avundsjuk på alla ni som har fått SNÖ! Här bara det blåser, regnar, är kallt och blåser lite till. Denna jäklans blåsten vill inte flytta på sig! Men Julkänslan sabbas inte för det, just nu luktar det lussebullar i hela huset och julmusiken är igång. Härliga tider people.
Julkänslan ska fortsättas hemma hos Lovisa senare ikväll. Det blir glöggkväll med några familjer. Det blir trevlans!
Alla Julklappar är nu också inhandlade! Det blir bara till familjen i år fast det känns ändå bra att ha handlat färdigt.
(Det är väldigt irriterande att inte ha en kamera för jag kan inte ta en endaste bild!)
Tjing tjong!

Förenkla

Prosit!
Okej, det var några som inte förstod det med bibliotekarien i mitt inlägg tidigare idag. För att förenkla det hela tyckte hon helt enkelt att jag betedde mig lite konstigt. Så, nu hoppas jag ni alla förstod!

Hugs

Vilken glömmare

Hej på er!
Jag har gjort det igen. Jag har glömt något. Denna gången var det ett papper fullt med tips och råd. Innan var det min lilla tomte. Jag får helt enkelt fråga Cajsa om hon kan kopiera pappret till mig.

Jaha folket. Nu återstår det mysigheter och virkning efter en mycket rolig drama/film lektion! Ja, ni hörde mig. Virka är precis vad jag ska göra nu, jajamensan! Det är på detta viset att jag gör en tubhalsduk i skolan. En efterlängtad vinröd ska det bli. Så nu är jag så smart att jag gör den i skolan och slipper därmed betala för en, smartass number one!
Fred.

Fun, fun, fun

Hejsan hoppsan lillebror!
Tänkte berätta en smått rolig sak, eller faktiskt väldigt rolig sak. Igår hämtade jag boken cirkeln på bibbilibibioteket. När jag går in sitter det en äldre kvinna vid en av låne datorerna. Det känns lite konstigt men jag mumlar fram att min bok har kommit. Hon tittar lite på mig, sedan ner i skärmen igen. Jag säger det en gång till lite högre denna gången. Hon viftar irriterat med armarna och säger "du får kolla med, bibliotekarien hon är nog där inne" . När jag vänder mig om ser jag biblitekarien komma fram till kassan. Jag skrattar till lite och säger "jaha, ja,ja.." Men kvinnan bryr sig inte utan bara fortsätter skriva vid datorn. Jag vänder mig lite fnissande om till kassan och mumlar att min bok cirkeln har kommit... Hon tittar lite oförstående på mig.
Whooops! haha jag blev så förvånad att jag varken visste om jag skulle skratta eller vad jag skulle göra. Oj,oj,oj detta är sånt man ser i filmer och nu hände det på riktigt! haha om någon sett mig skulle dom nog skratta åt mig.
(oh no! Jag glömde min söta lilla tomte som jag gjorde när jag stannade kvar med Filippa, Ellie och Carin, i skolan. Okej, var inte så mycket att se men ändå.. ;)
Peace.

Cirkeln

Ja, här fick ni er en fin,fin början!
Jag lånade hem denna boken idag. Jag såg på TV om den och den verkar super. Det är lite härlig fantacy, det gillar vi folket! Fick lite goda nyheter angående denna idag också.. wee!

Efter vad som känns som en evighet är jag finally färdig med att pluggggaa! Jag orkade varken skriva eller läsa tillslut. Just nu känns det som att mitt huvud ska sprängas av allt som fyller det. Jag önskar att man bara kunde skriva ner allt och sedan aldrig mer behöva skriva det igen, det hade vart smidigt hörrni. Fast så är det inte så vi får hoppas att mitt huvud klarar sig till klockan 8:00 imorgon. No problemos för moi!
(känner att det mesta handlar om att jag måste plugga denna veckan, tyvärr är det för att det är det jag har gjort, okej inte så jättemycket. men ändå, har inte hänt något speciellt förutom mina aktiviteter och dom är inte heller så speciella, när jag tänker efter...)
Nu ska jag vara snäll och en duktig dotter och duka bordet. Snacka om att offra för min pappsen! höhö!

Peace.

Dumsnuten i egen hög person

Dumdumdum!
Vadå? Designen funkar ju visst tänkte ni kanske när ni läste mitt smått desperata inlägg igår. Jo, jag är fullt medveten om det nu. Men inte igår, för Klara är inte så teknisk på den punkten. Jag visste att jag kunde uppdatera genom att klicka på en knapp.
För det första: Jag visste inte vilken knapp det var...
För det andra: jag trodde det var något annat eftersom jag sökt på bloggen tusenmiljadergånger!
Men det är tur jag har mer tekniska vänner än mig själv. Lovisa skickade ett sms där det stod hur jag skulle göra. Förstå big smilet in my face när det fungerade! Så nu är det bara några små saker kvar att göra sen är denna finimanga design färdig! Det låter väl alldeles toppen?
See you later aligator! efter någon sån där timmes svenska plugg, det vill säga...


Bild tagen av min kära (trasiga) kamera. Kanske kan hoppas på en ny nu när det vankas jul? hehe.

Paniken sprider sig med snabba steg!

jhfjfsjfhjsdffjhsd!!!
Det funkar inte! Min fina nya design skulle jag fixa här nu, men nej. Det är något som är fel och den gamla finns fortfarande kvar! Jag blir galen på sånt här. Det ser helt knasigt ut och jag vet inte hur jag ska göra? Någonstans är den gamla kvar men jag vet inte vart...
aja, får fråga någon snäll kompis imorgon, håll ut!
Fred.

It's Thuseday today!

Tjofräs!
Jag säger ofta något med 'tjo' när jag ska säga hej fastän jag stör mig när andra gör det, det går inte ihop Klara

Idag är ännu en sån där dag där jag är lite smått flummig. Fast nej. Jag är bara på bra humör idag , detta är alltså så som jag brukar bete mig med andra ord. Flummigt.  Nu vet ni det och nu ska ni få veta en till sak! Jag ska ha jätte roligt nu och plugga swedish! Det låter väl väldigt trevlans? Eller så är det inte så roligt. Men jag ska ta mig igenom detta ska ni se, promise!
Efter regn kommer solsken, eller hur kära vänner? Idag är svenskan regnet och dansen solskenet! Ni hörde mig, jag ska på dans idag klockan halv 7. Everybody say weehåå?!
Peace!

Live Love Laugh

Svejs
Vax luktar vääldigt gott. Sånt vax som killar har i håret, lovely!
Det var en bra början tycker jag...
Idag är en mysig dag. Jag har varit så där härligt flummig den senaste delen av dagen och skrattat åt sånt som bara Klara skrattar åt. Något som mina friends kan intyga Det är så roligt att skratta, ganska logiskt. Jag blir så glad och pigg, och det behöver jag för den senaste tiden har jag inprincip sovit i korridorerna.
Jag tror varenda människa mår bra av att skratta! Det ger dagen en guldkant.
Snart blir det mer skratt och annat smått och gott!
Peace

Second sunday of Advent

Kvällens!
Nu hade jag tänkt att jag skulle skriva en önskelista, träna repliker och plugga svenska inför provet. Men vet ni vad? Jag har tagit SO med mig hem! Jag goes crazy bananas för jag blandar ihop svenskan med so:n heela tiden! Och, visst det är väl bra att plugga på SO:n också men svenska provet är om 4 dagar och So provet är om, över en vecka! Okej, nu sansar vi oss lite, eller jag får göra det. Fast jag är inte så hysterisk som jag verkar. Det bara blev så när jag skrev. Faktum är att jag är cool lugn. Aja, whatever så ska jag göra min lilla lista bara det att jag får byta ut svenska mot so. Så här: önskelista, träna repliker och plugga SO. Sådär ja! Ingen anledning till att go crazy banana över detta!
Och jo. Det är andra Advent idag! Förstår ni? Idag är det endast 20 dagar kvar till Christmas Eve! eller det betyder kanske juldagen, fast nu får det betyda julafton! Det betyder mindre än 3 veckor kvar till julafton! (2 veckor och 6 dagar) Wihoo! Längtar ihjäl mig folket...
Hugs

Think about what you do to peolpe!

Hej
Såg nyss en riktigt hemsk video på facebook. Jag struntar i om det var på riktigt eller inte. Det förekommer iallafall. Det var en kille som blivit mobbad ända sedan han gick i ettan. Han satt och grät samtidigt som han visade lappar där han visade vad han ville få säga. Jag tänker inte säga vad han skrev, jag vill att ni kollar själva. Klicka här .
Jag vill att ni tänker på vad ni säger till folk. Vad ni gör. Minsta lilla himlande med ögonen kan vara som ett slag i magen. Även fast ni inte tycker det eller om det var så ni menade, så kan det signaleras så till den personen. Försök sätta dig i någon annans skor. Försök känna det personen känner. Jag menar, känn, försök förstå. Om du känner, förstår. Jag lovar dig, du kommer tänka på vad du säger och gör.
Och kom ihåg, ett leende ett "hej" ett "vad fina skor du har" gör skillnad!
Så nu går i ut och ger alla vi möter ett leende och ett hej! Det tycker jag låter superduper amigos! :D♥

Prioritering eller en fråga om tid

Tjoblena!
Oj, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Men det här ska nog gå vägen...! Igår ängnade jag mig åt att ha det allmänt trevligt med fina vänner. En rolig kvällspromenad och sedan kollande på filmen "Jag saknar dig" jag är inte alls efter, inte alls! Nu ska jag låta lite proffsig och det här är mitt utalande om filmen: Inte så bra skådespelare. Oftast lät det som dom läste ur manus och lite väl överspelat.
Nej. Glöm att jag skrev så där. Jag ska inte säga något innan jag har försökt själv. Vi får se det såhär istället: Nu vet jag vissa saker jag inte ska göra själv och vissa saker jag kan ta efter!
Det lät mycket bättre!
Nu säger min kropp ifrån. Jag får komma till något bra slut, känner jag.
Ni får ha en skojsig kväll och glöm inte andra Advent imorgon!
Goodbye!

Tjuvarnas Jul

Alla såg väl julkalendern i morse!? Jag bryr mig inte om ålders gränser på sådant, i min värld finns det ingen ålders gräns för Julkalendern! Det är alltid lika mysigt att ha något att se framemot på morgonen när man egentligen bara vill lägga huvudet tillbaka och sova. Att sitta där i soffan, med varm choklad och frukost med Julkalender, det är mysfaktor på högnivå!
Längtar efter att få vakna imorgon för första gången sedan Novenber inleddes. Vad skulle alla morgon trötta barn göra utan julkalendern!



Joy of giving

Prosan!
Jag har fått en ny älsklings affär i staden. Det är en liten mysig, färggrann och påhittig liten butik. Eller butiq som min kära mamma skulle ha sagt. Butik eller Butiq, den är wonderfull! Och namnet på den här underbara tillkomst i staden är "Joy of giving". Holy bananas säger jag bara! Super affär som kommer bli ett måste. Jag gissar att många julklappar kommer att införskaffas där ifrån... I denna lilla butik hittade jag en riktigt rolig julklapp till lillbrorsan. Jag kan knappt vänta till Julafton för att få se hans min! Jag är a little bit of a gillar-att-ge-folk-presenter människa. Om det ändå inte hade synts på kontobeloppet! grrr. Men i år har jag och mina friends att inte byta julklappar. Jag tyckte det var lite tråkigt men nu känns det lite skönt faktiskt.
Vad är ni för människor? Är ni den som gärna köper klappar eller är ni den snåle som köper det billigaste? Shoot people!:D



RSS 2.0