Luckystar 3 år!

Hej allt folk!

Nu är det så att det är 3 år sen min fina kanin om till denna jord. Så idag fick hon ett litet uppvaktande av mig!
Zebbe ville också va med!
Grattis på födelsedagen Lucystar!

Har du någon kompis som du tror är intresserad?

Hellu!

När jag satt och åt frukost för 1h sedan ringde Tony från Förtroligheten angående min statist roll i filmen. Han frågade om jag var allergisk mot något eller var vegetarian mm. När han var klar och precis skulle lägga på kom han på en till sak. Han sa: "Jo, en sak till. Har du någon kompis som du tror skulle vara intresserad av att också vara statist?"

Tankarna gick ju förstås först till Cajsa! Hon sökte nämligen till den här filmen samtidigt som jag. Så nu har Cajsa skickat info och bild till Tony och vi hoppas på att hon får vara med!♥
Cajsa svajsa och jag på tåget till Stockholm!
Pussar och kramar från Klara!

Statist.

Nu ska jag berätta något sjukt...

Jag ska vara statist i filmen "Förtroligheten"! Jag sökte roll till den filmen och kom långt men blev inte tillsatt någon roll. Regissören var gillade mig ändå så han tyckte att jag fick vara statist istället om jag ville. Klart att jag vill! :D Det är inte så stort men det är ändå en erfarenhet, att få vara med under en filminspelning och allt.
Jag är så glad att jag samlade mod den där fredagen för många månader sedan och åkte till Göteborg.
För er som inte vet vad en statist är: Statisterna är personerna som syns i bild men har inga repliker. tex. i ett klassrum, statisterna är eleverna som fyller ut klassen men har inga direkta repliker. Det finns även statister med repliker, fast det är svårt att förklara. Så utan statister skulle det bli filmer utan elever i klassen, inga människor i affären, ingen som går ut med sin hund på andra sidan gatan, det skulle se overkligt ut.

Det är en glad Klara som slutar skriva detta inlägg!

Norge.

Som ni säkert vet vid det här laget har det sprängts en bomb i Oslo och flera ungdomar på ett läger har dödats. Detta av en och samma man. Jag tycker det är så hemskt! Det gör ont när jag tänker på hur det måste kännas för dom ungdomar som såg sina vänner dödas, hur det känns för föräldrar och anhöriga... usch!
Jag läste på Blondinbellas blogg och hon hade länkat till den här bloggen.
Jag lider med Norge♥

Espevik.

Hej allihopa!

Torsdags till fredags vad Lovisa, Ellie, Filippa och jag i Espevik. Lovisas morbror och hans tjej har en stuga där som vi sov i. Vi badade och spelade spel, mysigt! Det är roligt att komma bort från hemmet lite på sommarlovet;)
När jag skriver detta har jag på mig min nya "pippi tröja"! Som jag har längtat efter den. Det blir en förtidig födelsedags present av mormor.
Nu ska jag pyssla om mina tossingar lite! ;)
Hejdå!

Umgås.

Hej!

Jag har inte vart så aktiv vilket beror på att kusinerna är här. Jag har inte tid till att gå till min dator när dom är här. Ni förstår mig säkert♥
Hejdå!

Resan i bilder...


På tåget till Stockholm


på måndagen och tisdagen var vi i gamlastan innan vi åkte på kurs. Jag måste säga att jag älskar gamla stan! Det är så mysigt och rent av sagt vackert där.


En av dom små fina gatorna i gamla stan...


Slottet! tror jag... hehe får återkomma med detta...


vi var vid Globen! det var faktiskt inte så jätte märkvärdigt men,men


Mina ny funna vänner ( Cajsa är till vänster och tillhör inte kategorin ny funna vänner;) )


Kursledaren hade en jätte söt hund, den heter bästis:D


haha hmm ja jag är snart 14 men det hindrar inte mitt barna sinne! detta är en mini kompis gunga som fanns på en lekplats i fruängen.


på torsdagen träffade vi rebecka (om ni vill veta vem det är så kommentera. Jag orkar inte förklara det nu)


Vi åkte till Grönan och vi åkte Insane!:D Den var suuper rolig!:D


När vi skulle ta båten tillbaka från Grönan så såg jag nog bland det vackraste jag sett. Molnen var liksom 3D och så lös solen igenom + staden som siluhett. Vackert! Bilden är dock inte lika vacker som det var i verkligheten:(


Nu är himlen egentligen orange fast eftersom vattnet var lila reflekterades bilden så att det blev lila.


Dåligt ljus, dessvärre men gissa vilket skepp detta är? Ni vet Black Pearl i Pirates of the caribean? Det är detta skeppet och jag skojar inte!:D Jag har vart i det skeppet, mohaha!;D




Jag har vart på samma skepp som Jhonny depp, orlando bloom och kiera knithley (stavning?)! hahaXD


Vi var även på allsång på skansen på tisdagen. Vi såg Veronica Maggio, as bra! Det var besöksrekord, över 25000pers. Det är faktiskt inte alls stort där inne, i och för sig blir allt större på TV...

Det har självklart hänt en massa mer men detta var vad jag tog kort på iallafall;)


Ni får ha det bra!


Hemma i lilla Varberg igen!

Hellu alla goa människor!

Nu har jag vart hemkommen från huvudstaden i några timmar. Har fått en massa bra information och tips från kursen. Den var verkligen givande! Nu ska här skickas iväg CV:n till höger och vänster gott folk!

Inte nog med att det var en fantastik kurs, jag har sett Veronica Maggio på allsång på skansen, vart på grönan och vart på och i pirates of the caribean skeppet black pearl! ni får veta mera dom kommande dagarna...

Nu ska jag snart sova i min alldeles egna säng så att jag vilar upp mig till imorgon. Då kommer kusinerna hit till Varberg! Ingen rast ingen vila;)

Vi ses!

ps. rätt roligt att mina nyfunna vänner tror att varberg typ är göteborg ( därmed tror dom att jag kommer från gbg) och att jag pratar göteborska!XD


Linnéa gästbloggar!


Hej på er allesammans nu är det jag, Linnéa som gästbloggar!

Nu är Klara i stockholm & har säkert det jätte kul medans jag får vara hemma.. :/
Hon bad mig iallafalla att gäst blogga så jag tänkte visa några bilder från fotningen förra
veckan med Klara & filippa!
Här har ni två iallafall. Nu ska jag gå & käka lite breakfast, så ni får ha det så bra!


gamla stan!

Hej!
nu befinner jag mig mitt i gamla stan med cajsa. Jag måste säga att jag älskar gamla stan,det är så fint här! När vi har vart här ett tag tar vi tunnelbanan till gärdet där kurs väntar!
kram!

Stockholm...

Hej!

Nu sitter jag hos kusinerna mina. Jag och Cajsa har gått en runda här i Fruängen och tränat på ett manus till kursen. Mycket roligt att vara här i Stockholm!:D

Nu ska jag kolla påLondom bilder som kusinerna tagit! Lyllo dom som vart där!

Hej då!<3


on the way to stockholm!

Hi!
right now, cajsa and I are on the train to Stockholm! As you see, we only speak English! It is very funny!:D
see you!<3

Nu har här packats färdigt.

Tja!

Nu är jag färdig med mitt städande och packande. Nu står det göra lunch på listan. Det blir något alldeles svenskt, köttbullar!
Jag är såå taggad inför detta! :D Jag älskar att resa och jag älskar film/teater. Kan det bli bättre?♥
see ya!

Ett äventyr ni inte visste om.

Hola!

Idag ska här städas i mitt rum, tvättas kläder, skrivas ut papper och framförallt packas! För imorgon klockan 9.32 sitter Cajsa och jag på tåget mot Stockholm! Vi kommer bo hos min farmor till fredag. Det är nämligen på detta viset att vi ska på en casting kurs. För er som inte vet vad casting är för något så kan jag förklara för er. Casting är samma sak som en audition. Alltså söker man till en teater,film,musikal o.s.v Ni har sett IDOL? Dom går på casting/audition när dom sjunger för juryn.
Cajsa och jag ska alltså gå på en kurs i casting. Den är inriktad på provfilming. Vi kommer att få lära oss om provfilming, hur man ska tänka och så kommer vi få spela in en scen eller två. Dom här scenerna kommer finnas på vårat cv som dom skapar.
Kursen är i 3 dagar. Det är på eftermiddagarna mellan 16-19.30.
Jag är såå taggad:) Det kommer bli såå roligt! Inte bara att få gå på den här kursen, att få va i Stockholm med en vän i hela 5 dagar. Jag är jätte glad att jag har släkt där uppe annars hade nog inte detta funkat på samma sätt.
Nu blev detta ett låångt inlägg som jag hoppas inte var allt för uttråkande ;)
Så nu ska jag lätta upp det hela med en bild...
Det är alltså denna tjejen och jag som ska till huvudstaden.
Ciao!

The king's speech.


Hemma gjort smör!

Hej, nu ska ni allt få höra...

Innan när jag åt pankakor så fick jag en liten ide. Jag blev hemskt sugen på att göra eget smör av grädden som var över! Så detta gjorde jag minsan. Jag läste på Bregott paketet vad det var i, lite salt och rapsolja, sedan ställde jag in det i kylen.
Nu är det färdigt och ska provsmakas!
Ha det bra!

Örhängen blev det iallafall.

Tjena mors!

Jag skulle ju inte köpt något i stan idag men så blev inte fallet. Fallet brukar i och för sig bli så när det gäller mig ;) Jag hittade ett par fina rea örhängen på Gina!
Ursäkta dåliga bilder!
See you!

Regn och moln.

Hej!

Om tio minuter går bussen till stan och den ska Filippa. Linnea och jag ta. Jag har inget speciellt att köpa, det är mest mysigt att gå på stan. Däremot Filippa och Linnea har lite ärenden.

Vi ses senare idag!

Sleepover.

Hej gott folk!

Det blir sleepover hos Linnea ikväll! Hon är ensam hemma så jag och Filippa ska sällskapa henne så hon inte blir rädd;) Vi ska kolla på någon film. Vi vet inte vilken än men kanske någon som går på TV.
Innan idag, eller ikväll, så tog Filippa och Linnea kort på mig. Dock hade vi lite kreativitets brist så vi fotade inte så länge. Sedan har vi vart hos Filippa och spelat kort, ätit popcorn och druckit saft. Nu kom jag precis hem efter att vi varit i affären och köpt oss goda saker till ikväll!
Pussar och kramar från moi!♥

Jeans och kofta dag.

Hallå,hallå i stugan!

När jag tittar ut genom fönstret ser det ut som en jeans och kofta dag. På ett sätt ska det bli lite mysigt att få burra ner sig i en kofta, å andra sidan ska det ju va soligt på sommarlovet ;)
Denna dagen ska jag tillbringa med Filippa och Linnea. Har ingen aning om vad vi hittar på, vi får se. Jag har en känsla av att film står rätt högt på listan om jag känner mina vänner rätt ;) Eller så kommer dom skrika "nej!, inte film." När jag föreslår detta, haha :)
Min älskade kofta och min älskade kjol är borta:( Så nu efterlyser jag dom, haha!
Kramar från Klara!

Mannen med läderbollen.

Den här pjäsen/föreställningen var väldigt sorglig. Jag har lite svårt för sån teater som bara är sorg,sorg,dramatik,dramatik. Jag tror den uppskattas mer av vuxna. Scenografin var däremot väldigt häftig! Den utspelas ju i vita munken vilket ger den perfekta stämningen.

Lille prins Gustaf är bara 5 år år då han kidnappas. Genom underjordiska gångar på slottet Tre kronor förs han mot en säker död på botten av Stockholms ström. Året är 1573, hans pappa Erik IV är fängslad men utgör fortfarande ett hot och adeln är i strid med Erik. Den galne kungens tronarvinge, Prins Gustaf, vill man skaffa undan. Sven Månsson, får den otacksamma uppgiften att kidnappa prins Gustaf. Sven är själv bara nyss vuxen, en yngling som lämnat landsbygden för storstaden Stockholm. Försent upptäcker han vad han är i färd med att utföra: en handling han inte vill. Rädd för de starkare vuxna soldaterna och lockad av pengar utför han en handling som strider mot allt han tror på.

Genom ett personligt öde och ett rikt dramatiskt, poetiskt språk i Ingegerd Monthans starka berättelse får vi lära känna den unge soldaten och båtsmannen, Sven Månsson. Det är lätt att bli en i en mobben – en medlöpare utan att man egentligen velat. Vi känner igen oss trots alla olikheter i den inre våndan och kvalen Sven Månsson genomlider – att ha valt fel och så gärna önskat det ogjort. Hur drar man sig ur när man tror det är för sent? Och hur ska man leva sitt liv när man gjort något oförlåtligt? Baserat på en sann historia.



mannen med läderbollen!

Hej!
Nu sitter jag,mamma och mormor i bilen mot Varbergs fästning. Vi ska kolla på mannen med läderbollen. Vill ni läsa mer om den gå in på teaterhalland.se jag berättar mer när jag kommer hem!
hejdå!

Ulrik Munther del 3.

Ja, det b.lir totalt 3 delar. Jag hade tydligen bara den här filmen kvar av alla mina  filmer.
Som ni ser står jag inte på samma ställe utan jag är på väg mot kanten eftersom detta var den sista låten.

"Sticks and stones"
Detta är bilder när han skrev autografer. Lovisa satt på min rygg och tog kort med min mobil (där av så dålig kvalitet) haha vi skratta och skratta, och vi var sååå nära! Han måste tyckt vi var hel konstiga som vi höll på. O andra sidan är han nog rätt van ;)
Förstår ni hur väldigt nära vi va?
Hoppas inte det gjorde allt för mycket att bilderna var suddiga! ;)

Mitt älskade Beatles linne.

I love it!

Vilken tur!

Hej,hej!

Igår var det nära att jag inte skulle få se mitt nya linne något mera. Jag hittade inte H&M påsen någonstans. Jag sprang runt som en dåre i huset klockan halv tolv på kvällen och letade. Jag hade inte sett den hos Ellen så det enda alternativet som fanns kvar var, bussen. Hade jag vart så korkad och glömt den på bussen? Jag skickade ett sms för säkerhets skull till Ellen och frågade. Hon skrev att hon inte hade sett den. Nu var jag övertygad om att jag glömt den på bussen. Men en liten stund senare fick jag ett till sms av Ellen, denna gången stod dom fina orden " jag hittade den i vardagsrummet"
Gissa om jag blev glad!
Om en liten stund ska jag springa över till Ellen och hämta mitt älskade linne♥
Ciao!

Ulrik Munther del 2.

Ja, då kommer del 2 av filmerna på Ulrik!

"Moments ago" Jag har lyssnat en hel dag på denna låten!

"En vanlig dag" Det var denna han vann "lilla eurovision" med! 

"Boys don't cry" Det är nog denna som man hört mest på radion och så. Den här sjöng han även på Allsång på skansen. 


Det kommer minst en del till, kanske två. Jag har inte riktigt koll på hur många filmer det är kvar nämligen. Sen vill jag inte lägga upp för många i taget då det kanske blir jobbigt att lyssna på alla. Och det är ju det jag vill, att ni ska få lyssna på hans underbara musik ;) ♥


To be continued...


Allsång oss Ellen.

Hejsan!

Allsång på skansen ska tittas på hos Ellen med henne, Lovisa och Filippa! Ellie var tvungen att cykla bort till hästen sin och rida. Det blir iallafall mysigt med mina tjejor!
Jag införskaffade mig ett Beatels linne från H&M. Skit snyggt!♥ Något som störde mig var att jag hittade en senapsgul kofta, en likadan kofta som jag köpt, fast jag köpte en orange. Om jag hade sett den senapsgula koftan först hade jag köpt den men nu känns det lite onödigt att köpa en till :( aja...
Ni kan få er en bild på linnet imorgon kanske :)
Nu måste jag äta!
bild
Lovisa

Frågor & svar!

Hejsan hoppsan, här kommer en liten video Ellen, Lovisa och jag gjorde igår.


En väldigt fin video tycker jag! ;)

 


Snart drar de fem tjejerna till staden!

Hej alla underbara!

Nu har vi bestämt oss för vad vi ska göra mer idag än att kolla på "Allsång på skansen". Vi ska åka till stan och ha det mysigt. Ska inte köpa något utan bara gå runt och kolla och ha det bra.

Det är några konstiga människor med deras stora maskiner utanför våran tomt och gräver upp halva ängen. Okej, dom är inte konstiga, men varför i all världen ska kommunen gräva upp halva ängen tro? eller jo, nu vet jag, det kanske har å göra med att våran vattenledning är trasig? aja, vet inte varför jag skriver det här... Jag är la bara allmänt konstig! ♥



Det kanske blir någon mobilblogg i stan. Nu när jag faktiskt kan mobilblogga! :D
Hej då alla underbara!

Färgade av sig.

God dag!

Denna dagen ska jag tillbringa med Lovisa, Ellen, Ellie och Filippa. Jag vet inte vad vi ska hitta på, det enda jag vet är att vi ska kolla på "Allsång på Skansen" ikväll ;) För gissa vem som kommer dit? Jo, Ulrik kommer dit så det måste man ju liksom se ;)

Imorse när jag vaknade och kolla mig i speglen upptäckte jag något mindre roligt. Min vattenfasta mascara hade inte gått bort helt igår kväll när jag tog bort den. Så nu har den färgat av sig på mina ögonbryn. Jag brukar ha bruna ögonbryn men nu är dom svarta. Inte alls kul med tanke på att det kommer ta ett tag att få bort den svarta färgen :(

aja, jag får la försöka skratta åt det istället!



Ha en rolig dag! ♥

Ulrik Munther filmerna del 1.

Först var det två förband innan Ulrik. Det första var ett helt knäppt band som jag inte visar men efter dom var det en hel grym tjej! Hon spelade gitarr. Kanske inte så märkvärdigt men lyssna själva!


OBS! Jag filmar inte hela låtarna!



Så här lät det när Ulrik kom in på scen... Låten heter "Fake it"

Hans lillebror trodde att han skulle spela i Kina när han sa Kinna! haha så söt!



Den här låten heter "Life" det är en av mina favorit låtar. Men han ändrare texten vilket jag tyckte va lite tråkigt, men, men...



Detta är covern han har gjort på Lady Gagas "Born this way" super bra om du frågar mig!

Tyvärr hade hans gitarr gått sönder samma dag så han fick låna en annan gitarr.



Detta är den första delen, hoppas det inte är för brusigt!

Kram Klara!


Halvfabrikat kladdkaka.

Hej!

Nu ska lilla Lovisa , lilla Ellen och lilla jag till affären! Vi ska vara onyttiga och köpa oss en halvfabrikat kladdkaka;) om ni undrar så har jag fått gratis surf! Så jag behöver ju inte ens försöka vara rolig och "fråga" vart jag bloggar ifrån;)

Kram från Klara!

Kapsyl örhänge från Afrika huset.

Jag köpte mig detta örhänge när Ellen, Ellie och jag var på Afrika Huset.
Jag ska nog göra mig ett eget sådant örhänge. Ett svart som jag kan ha tillsammans med denna.

Monday.

Hejsan!

Idag ska ja va med mina kära vänner Lovisa och Ellen. Jag vet inte vad vi ska ha för oss men det åter står att se... ;)
Denna coola bil stod utanför Afrika Huset när Ellen, Ellie och jag var där.
Puss och hej!

Afrika huset.

Hej!

Det blev ett litet missförstånd mellan mig och Ellen innan. Hon trodde jag sa "stan" när jag sa "medeltidsdan"! haha
Nu blir det varken medeltidsdan eller stan, det blir Afrika huset! Detta är sista gången man kan åka till Afrika huset så man får ju passa på ;)
Hej då alla underbara!



Medeltids dagarna.


Hej!

Idag ska jag nog ta mig till fästningen med Ellie och Ellen. Det är nämligen medeltids dagar där idag och imorgon. Egentligen skulle Lovisa, Ellen och jag dit imorgon men det blir både idag och imorgon.
Lovisa den fisen är i Göteborg nu och har det skoj! Men om hon kommer hem inte för sent så ska jag, hon och Ellen kolla på Pirates of the Caribean 4 på bio ikväll:)
bild: länsmuseet varberg
Ni får ha det så himla bra!


ps. bilderna och filmerna på Ulrik munther kommer upp så fort jag har tid!

Är helt jätte glad!

Jag har precis kommit hem efter  att ha kollat på en väldigt bra spelning med Ulrik Munther!♥ Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har sett honom in real life ;)
När vi kom dit var vi ju tvungna att för eviga!
Det var mobiler och kamror ööverallt!
Vi stod nästan längst fram, det var kanske två rader framför oss
Och gissa vad jag har fått av Ulrik?!
........
Hans auotograf!:D♥ Denna ska ramas in och sättas upp på väggen gott folk!;)
Ni får mer bilder och en massa filmer imorgon. Bland annat var det en tjej som var förband som spelade låtar med bara hennes gitarr. Kanske inte låter så märkvärdigt men hon var en riktig talang!
ps. Jag hann inte lägga upp bild på vad jag hade på mig, men det var inte så märkvärdigt, haha
Puss och kram från en glad Klara!

Ulrik Munther i Kinna!

Hejsan svejsan!

Idag ska Ellen, Lovisa och jag till Kinna och kolla på Ulrik Munther!♥ Det ska bli super roligt:D
Just nu ska jag sminka mig för att sedan bege mig till Lovisa och hjälpa henne med vad hon ska ha på sig.
Vad har man inte vänner till? haha:)

Min kamera är sönder så jag får försöka ta lite kort med mobilen. Låt oss se det som en utmaning! ( min mobilkamera är nämligen rätt seg, så det man vill ta kort på brukar oftast försvinna ur bild när man väl har tagit kortet)
Ni får se senare idag vad jag ska ha på mig, om detta intresserar er så att säga... ;)

 

 

 

 

 

Hans nya låt "Moments ago"

 

Jätte bra är vad han är!




RSS 2.0