Teater vinden.

God kväll allt folk!

Nu har jag ätit efter att vart och kollat på Teater vinden! Det är en teater som mina kompisar Sanna och Rebecka är med i. Rebecka spelade jag med i Genom blodet. Det var en teater som jag, Rebecka och en som heter Cajsa spelade huvudroll i. Tillbaka till Teater vinden. Det är en blandning mellan Astrid Lindgrens sagor. Den var såå bra! Sanna och Rebecka var såå duktiga!♥ Det bara pirrade i benen när jag kollade. Jag ville bara hoppa upp på scenen och vara med, hahaXD

Den här teatern är värd att se! Det kostar dock 175kr men den är o andra sidan 2h lång. Dessutom är det näst sista chansen att få se pjäsen Teater vinden överhuvudtaget. Det ska nämligen förbjudas att göra Teater vinden. Det är ett manus som har gjorts många gånger genom åren men som nu ska läggas ner. Så passa på!
Jag lovar er, ni kommer inte ångra er!:D


ps. Sanna spelar Annika i pippi och Rebecka spelar pippi :)

Kram Klara


Bastun.


God kväll alla sommriga människor!:D

Efter att ha varit på stantons med Carin och Filippa, ska vi nu avsluta denna fina dag genom att cykla till bastun och ta ett kvällsdopp! Det blir säkert en promenad i hamnen också. Det är så himla fint där nu!♥
We♥it
Ni får ha det så bra!

Stranden med en hemkommen vän m.fl.

Tja!

Denna dagen ser ut som en strand dag. Jag, Filippa, Lovisa och Linnea ska dra oss till stranden. Linnea har precis kommit hem från Egypten den lyck osten!
Nu ska jag göra mig iordning för en dag på stranden! Min älskade lime-gröna tyg väska får hänga med♥
Ha en rolig dag i solen!

Jag har sovit i Carins båt.

Hej allihopa nu ska jag tala om vad jag gjort sen senast.

Igår red jag och CArin en runda innan vi mötte upp Filippa. Jag, Filippa och Carin hade en mysig kväll i hamnen och sov i Carins båt. Vi badade vid ett ställe som kallas bastun och det va kallt kan jag tala om! I alla fall i början var det det. Men när jag väl slappnade av var det riktigt skönt!

Det var så himla fint i hamnen. Det var en riktig sommar kväll!♥

Vi vaknade tjugo i tio i båten. När jag tittade ut var det jätte fint väder även idag! Så vi cyklade hem till var och en och åt lunch för att sedan träffas hos mig. På den "lunch tiden" fick jag cykla till bankomaten och sen till stranden och sen hem igen! puh jag var helt jätte varm när jag kom hem sen, haha!

Ialla fall. När Carin och Filippa kom tillmig gick vi ner till stranden. Vi badade och solade, härligt♥ När vi vart på stranden en stund tog vi oss hem igen och solade och solade och solade ooch,solade. Jag har bränt mig,inte bra:(
Jag tror det är första gången jag verkligen bränt mig så att det blir röd flammigt. Fast som tur är så svider det inte! Man kan la säga att jag har tur i oturen;)

Detta är varför jag inte hunnit blogga. Men det är det värt, det är ju trots allt sommar!:D

Haj då!


Beachen med Lovisa!

God dagens sunhines! :D

Idag är den första dagen på sommarlovet som vädret vill oss väl. Solen har skinit hela dagen och gör det ännu! Jag och Lovisa har tillbringat dagen på beachen och haft det mysigt. Har legat och pratat och solat hela tiden så Lovisa fick sig en röd fläck i knä vecket! hahaXD Hon som nästan aldrig bränner sig.
Snart ska jag, Lovisa, Ellen och Yacine beställa pizza på stantons. För att sedan cykla och hämta den och sen ta oss till stranden. Det blir en härlig avslutning på denna dag!
Fina vi e med solglasögon inomhus! ♥
ps. Ikväll ska familjen boka en kroatien resa! Resan ska vara bokad 9 har min far sagt.

The tourist- snabb recension

Handlingen

Den beskedlige amerikanen Frank semestrar i Venedig, där han träffar den vackra Elise som bär på en mystisk hemlighet. Deras till en början lekfulla flört förvandlas snart till till en härva av farliga lögner och plötsligt jagas de av både Interpol, italiensk polis och ryska torpeder i denna nervkittlande internationella actionthriller.

Vad jag tycker

Pappa och brorsan tycker den är jätte dålig och att allt handlar om Angelina Jolie. Men där håller jag inte med dom. Jag tycker denna filmen är bra. Den är inte jätte bra men den är absolut inte dålig. Dessvärre tror jag att filmen överlever på Johnny Depp. Han är fantastik som vanligt. Jag brukar ha svårt för Angelina Jolie men i denna filmen är hon alldeles lagom. Jag funderar på hur filmen hade blivit med andra skådespelare? Antingen hade den blivit jätte tråkig eller ännu bättre. Tror jag iallafall. Men det får vi aldrig veta, hahaXD Miljön i filmen är perfekt. Jag tror filmen hade blivit rätt tråkig om den hade utspelats mitt i New York eller något liknande. Den fina tillvaron i Venedig bryter perfekt mot filmens handling. Den här filmen är bra.


Film, film, film och åter film.

God dag alla underbara!

Idag blir en till film dag. Det känns som att jag kollar på film hela tiden. Det är både positivt och negativt. Det är positivt eftersom att jag älskar att kolla på film och att varje film lär mig något nytt. Det negativa är att orsaken till att jag kollar på film är att det är dåligt väder.Nu ska jag och mammsen kolla på The tourist. Pappa och brorsan sa att den var jätte dålig så vi får la se... ;)

//Klara


Charlie st. cloud - snabb recension

Handling

Charlie och hans bror Sam står varandra väldigt nära. Dom gör en överenskommelse om att Charlie ska träna Sam i baseball varje kväll ända till Charlie börjar på seglings skolan stanford. När Sam och Charlie ska åker bil på examens dagen åker dom ut för en bil olycka och Sam dör. Charlie blir helt förkrossad men på begravningen visar det sig att han kan se och prata med Sams spöke. Dom står fast vid överenskommelsen och Charlie lämnar inte staden. Efter fem år dyker en gammal klass kompis upp, Tess. Hon ska segla jorden runt. Charlie och Tess blir förälskade och Charlie blir tvungen att välja mellan Tess och Sam.

Vad jag tycker

Den här filmen var så himla jätte bra!:D Det var bra skådespelare. Det var en bra handling, man var tvungen att hänga med för att förstå den. Det var ingen sån film som man kunde räkna ut vad som skulle hända. Det kom överraskningar hela tiden och det var roligt och kolla på. Den var sorglig men det fanns ljusa stunder. Jag gillar sorgliga filmer, när det är lite grått över filmen. Men det ska ändå va det där som gör filmen bra. Jag har sett filmer där det bara är grått, grått och grått. Det blir inte bra. Det får vara grått+ något mer. Det är denna filmen. Den är sorglig fast har något mer. Miljön kan jag inte klaga på. Det är vackert och jag får rätt känsla. Det jag gillar med filmen också är att det är det vanliga normala blandas med det ovanliga och onormala. Jag tror jag faller lätt för sånna filmer. Det är samma som med Twilight. Det vanliga krockar med det ovanliga på ett lagom sätt. Det blir inte överdrivet utan man tror på det. Det blir realistiskt. Det är svårt att få ihop den kombinationen men när dom väl lyckas blir det hur bra som helst! 

 


Charlie st. CloudJag, Carin och Filippa ska kanske kolla på denna filmen senare idag. Vi skulle ha kollat på den när vi sov i tält.


Welcome to the Rileys- snabb recension.

Tänkte att jag tar en snabb recension om filmen Welcome to the Rileys.

Handling

Doug och Lois dotter dog i en bilolycka för åtta år sedan. Lois har inte satt sin fot utanför huset sen dess. Doug finner tröst hos en älskarinna. När Doug är på affärs resa i New Orleans träffar han Mallory på en strippklubb. Doug vill hjälpa Mallory upp på fötter igen. Han bestämmer sig för att bo hos Mallory och hjälpa henne. Detta gillar inte Dougs fru Lois.

Vad jag tycker

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna filmen. Jag vill hemskt gärna gilla den hur mycket som helst. Men det gör jag inte. Jag tycker om den men det kunde hänt mer på något sätt. Jag hade nog förväntat mig något mer. Jag vet inte vad. Fast samtidigt tycker jag om den! Jag tror vi får gå vidare fast än jag inte vet vad jag tycker...
Miljön i filmen är bra. Den visar hur jävligt det är för Mallory. Det finns licksom ingen färg för henne. Allting är grått. Det hemska är att detta säkert är verklighet för många tjejer. Det hade vart bra med lite mer miljö ombyte bara. Skådespelarna var bra. Kristen Stewart var lika bra som jag trodde. Det var inte många som tog plats i filmen. Det var egentligen bara Mallory, Doug och Lois. Det gjorde absolut ingenting. Nu "lärde man känna" dom mer. Jag tror jag får bestämma mig nu om vad jag tycker om den. Om jag ska välja mellan jätte bra, bra, mindre bra och dålig, väljer jag bra. Den är varken jätte bra eller dålig, den är bra.


Welcome to the Rileys.

Hej alla härliga männsikor!

Idag när jag, mamma och brorsan var i staden så hyrde vi tre filmer. För att göra det hela rättvist fick vi välja varsin film att hyra.

Mamma: The tourist

Brorsan: Appaloosa

Jag: Welcome to the Rileys

I The tourist är Angelina Jolie och Jhonny Depp med. Spännande att se. Angelina är kanske inte så rolig att se men Jhonny Depp har nåt extra!;D Han är bara så cool!

I Welcome to the Rileys är Kristen Stewart med. Om ni inte visste det så är jag lite av ett fan av TwilightXD Så denna filmen måste jag ju se eftersom att hon är med. Det är ju självklart att det inte är bara därför jag vill se Kristen Stewart, för att hon är med i Twilight. Hon är en väldigt speciell skådespelerska och jag gillar hennes egna sätt att spela. Hon använder sina aniktsutryck på ett väldigt bra sätt. Hon sticker ut i mängden!

I kväll ska jag och mamma se antingen The tourist eller Welcome to the rileys. Pappa och brorsan ska sova i tältet som jag, Carin och Filippa sov i igår!

Handlingen i Welcome to the Rileys


Jag ska testa och se om denna är god, hmm...


Pappa och brorsan är här ute medans jag och mamma gottar oss framför en film!


Eran Klara!


Some new stuff!

Hej!

Jag var i stan idag med mamma och brorsan. Jag fick köpt mig två par skor nu till sommaren!

I love them!♥

Den  här köpte jag i fredags när jag var i stan med Filippa och Carin. Den är så otroligt skön och gör dig till en färgklick! :D


Dom här köpte jag också i fredags. Snygga och gör dig också till en färgklick! :D


Dålig bild jag vet! :(


Hej då!


Frihetfoton av Lovisa


Pink.

Hej!

Efter att ha duschat Carins häst ska jag cykla vidare till andra roligheter. Jag ska nämligen va med Filippa och Lovisa och hitta på något skoj!:D

Klädslen blev dom nya shortsen och den nya T-shirten.Hejdå!


Att hinna med.

Hola!

Jag har inte bloggat för att tiden har sprungit iväg. Igår var jag knappt hemma på hela dagen då jag först var i stan och sedan red hela kvällen. Jag köpte ett par rosa höga shorts på Gina och en orange kofta på H&M. Riktigt nöjd med dessa köp!

Klockan tjugo i tio i morse cyklade jag iväg med Carin till stallet. Vi red i bara en timme så kom tillbaka klockan kvart över elva. Vi hoppade en mini terräng bana och jag lärde mig handskas med hästen jag rider lite yttligare.  Jag ska nämligen rida den hästen nu i ca 2 veckor nästan varje dag. Så nu i början testar hon mig och då måste jag visa vem som bestämmer. Igår var hon väldigt stissig men efter mycket "stanna" övningar verkar hon förstå att jag bestämmer:D

Nu ska jag och familjen åka till Göteborg för att äta hos pappas jobbarkompis!

Hejdå!


Grilla i kväll.

God eftermiddag!

Nu ska jag sminka mitt andra öga som jag inte har sminkat än. Jag skulle nämligen kolla skillnaden men sen glömde jag av att sminka det andra också så jag ska göra det nu. Jag försökte ta kort på det nu men det blev inte bra.

När Carin har ätit så ska vi och Filippa träffas. Om vädret vill oss väl så blir det att grilla på stranden i kväll, mysigt♥

Nu messar Carin mig vilken sekund som helst och säger att hon är färdig, så nu blir det snabba puckar!

SES!


Glada konserttjejer

Godmorgon!

Kvällen blev lyckad i går. Det var roligt att träffa alla. Vi har alltid så kul tillsammans:D När vi stod och lyssnade på Klara och Drömmarna kom HN och intervjuade Sanna och Rebecka!

Hoppas ni hade en rolig kväll!


Sommar lov!!

Nu är det sommarlov!! Så jätte roligt:D Det ska firas på SVEA strand cafe med några friends med familj. I kväll blir det grillning och stan på kvällen!:D♥


Låtar som jag lyssnar på nu!

Låtar som jag lyssnar på nu!


Inköpen.Det var denna jag egentligen bara skulle köpt. Men så blev inte fallet;)Detta var vad jag fick köpt idag! Nu är det bara ett par shorts på Gina som saknas;)

See you guys!


Förslag?

Så typiskt mig.

Självklart kom jag på på bussen att vi ska ta med matsäck imorgon till simstadion. Så om en stund blir det antagligen coop med pappsen. Dock vet jag inte vad jag ska ta med mig, något förslag?♥

Eran Klara


Hur lyckas jag varje eviga månad?


Tjolahopp!

Idag har jag då vart i skolan, sista dagen (imorgon ska vi bada så det giltas inte). Såå skönt!

När skoldagen var slut skyndade jag mig hem och sprang sedan till bussen. Jag, Carin och Filippa åkte till stan. Jag köper alla mina kläder och sånt själv för min månads peng, det är bra tycker jag för då får jag ju rätt mycket pengar. Dock, "försvinner" alltid mina pengar så fort i början av månaden. Jag vet inte vad jag lägger pemgarna på! Om jag verkligen tänker efter så  vet jag ju det men jag vill la inte erkänna det för mig själv;) Det är ialla fall inte så kul för då har jag ju inga pengar;) haha, detta blev lite konstigt...

Jag fick köpt mig en del idag ialla fall. Två tröjor, en mascara och en BH! plus fika ;) ( det räknar jag faktiskt med för det tar också mina pengar)


Ni ska få bilder snart!

Kram!


Resultatet.


Lite kortare än förut. Men fortfarande rätt långt. Fick klippa en bit eftersom det var så slitet:P


fortfarande långt, fast finare fall. Inte så risit.

Dom här bilderna blev inte så bra, jag försökte fixa dom så gott jag kunde.


Jag vill ha det så här långt fast inte slitet;)Kaninens klor klippta.

Luckystar.

Nu har även Lucky fått klippt sig. Jag gjorde ett röj med kaninen innan. Jag städade buren, släppte ut henne i hagen och klippte hennes klor. Det var på tiden att klippa dom kan jag lungt säga!


Sötnos♥


Snabbt innan jag ska ut och fota med Lovisa...


Inte så bra bild på mitt hår men det kommer bättre:D

Kram ♥


Idag ska det slitna veck!

God förmiddag!

Om 45 minuter  sitter jag hos frisören och tar veck allt slitet hår. Det ska bli så himla skönt. nu det senaste har det vart så slitet att jag kan dela på hårstråna längst ut. Inte bra, inte bra.  

Något som är bra däremot är att det är fint väder idag!:D Det kanske blir bra väder på skolavslutningen i alla fall.


Bild från förra årets skolavslutning.

Vi hörs!


Ridandes i solnedgången.

Jag älskar att rida i solnedgången. Jag älskar att rida med en god vän, skrattandes längs åkrarna, i solnedgången. Känna hur lycko ruset sprider sig i kroppen och man bara känner att man älskar livet, livet leker. Detta kommer jag få göra fler gånger denna sommar. Flera stycken faktiskt. Jag längtar redan!
Sista riktiga dagen i skolan

Hej allihopa!

Idag var sista riktigta dagen i skolan, fantastic! Fast egentligen var det ju sista riktiga dagen igår eftersom vi kollade på film typ hela förmiddagen;) På  måndag ska vi städa skåp och fixa, på tisdag ska vi till simstadion och på onsdag är det skolavslutning!:D

När jag har ätit mig mätt ska jag ta mig till Carin och åka till hennes häst. Hon ska rida lite så jag ska hänga med, mysigt♥ Jag kommer rida en häst i hennes stall varannan vecka i sommar. Chrissan heter den och Carins häst heter Polly!


Senapsgult.

Hej!

Idag har det vart en helt vanlig dag. Så om jag ska ta upp något från idag får det la bli min och min kompis lilla diskussion om min kofta. Vi har nämligen lite olika syn på vilken färg den har. Jag tycker den är senapsgul som flera andra också tyckte. Ellie däremot tyckte den var ockra. Vi satt där på no lektionen och diskutera detta med lärare och några elever. Tillslut sa min kompis:"Klara, den är litet barns bajs brun!" HahahaXD Hon e för rolig:D
Detta är då min kofta. Jag tycker den är senapsgul iallafall!
Som ni ser på bilden är jag hos en annan kompis, Lovisa. Vi ska åka till kulturskolan på workshops senare.
Ni får ha det så bra!♥

Bakfilm!

Jag har suttit i kväll och gjort en bakfilm åt er. Ni kommer få se receptet till kola kakorna jag bakade igår.Hoppas den uppskattades!;D


Fågelkvitter i den ljumma kvällen

Jag hör fåglarna kvittra utanför fönstret. Lyckoruset sprider sig i kroppen. Jag vill inte sova. Jag vill vara vaken och lyssna till fåglarnas sång. Jag vill vara vaken och se när solen vackert försvinner bakom krönet. Jag käner känslan. 

SOMMAR KÄNSLAN♥


En trasig cykel.

Min cykel är trasig. Bakhjulet vill inte rulla. Jag har låst upp cyklen, lovar er.

This is a big problem!


Det blev ändrade planer.

Vi åkte inte till kulturskolan

Vi märkte att det blev väldigt ont om tid då Ellie skulle hinna rida sin polle. Vi bestämde oss för att åka dit imorgon istället.

Då fick vi plötsligt en massa tid över till annat. Vi kollade på Ellies avslutnings kläder. Hon kommer ha en cool vit klänning med broderade döskallar på. Nice!

När vi segat oss lite hemma hos henne tog vi oss hem till mig. Vi kopplade Zebbe för en lång promenad. Vi gick raka vägen till stranden där älsklingen fick bada lite. Jag och Ellie blev jätte blöta eftersom han skulle skaka av sig vattnet hela tiden! Fast Zebbe blev nog blötast... Promenaden fortsattes barfota ut i kohagen. Härligt!♥ Nu ligger Zebbe på framsidan och torkar. Han är så söt;)

At Ellies place!

Tjena!

Just nu tycker nog Ellie att jag är jätte tråkig som ska blogga;) Men sånt är livet tjejen! hahaXD

Vi ska åke till kulturskolan senare idag för att gå på workshops. Vi vill kanske testa på Cirkus. Det är min drama frökens kompis som håller i det. Va roligt det lät med "drama fröken". Dagen på kulturskolan är uppdelad i två pass. Vi ska ta det andra klockan 18:00 till 19:30. Ellie har även en vernisage med hennes bild där.

Nu ska jag inte tråka ut Ellie längre!


Lovisa


Efter mycket skrivande på picnik...

Har jag äntligen blivit färdig!

Det tog allt lång tid det här. Jag har hela tiden trott att rutorna med text i har haft för stor text. Jag har suttit i säkert flera timmar och försökt fixa detta på picnik. Det har blivit fel igen, igen, igen och igen. Jag höll på att bli galen. Så ringde Lovisa och sa att texten var rätt liten nu efter allt fixande. Då förstod jag inte riktigt, det går ju inte att ha den större tänkte jag. Det berodde på att jag hade google chrome istället för internet explorer! Så jag kunde ha rutorna som jag alltid har haft det iallafall!:D

Det enda jag ändrarde  var att flytta ner "Tro på dina drömmar" rutan längre ner i menyn. Säg vad ni tycker!:D
Rutorna

Efter maten ska jag nog allt belöna mig själv genom att baka något smaskigt!;D♥


Jag gör mera efter en promenad med Zebbe.

Jag gör mera efter en promenad med Zebbe!Nu ska här trixas och fixas!

Nu har jag sett några fel i menyn (tänker inte avslöja, mohaha) som jag ska fixa. Jag ska även lägga till lite små saker.
Ni får helt enkelt vänta och se gott folk!

Fruktblandning.

Hej!

Nu har jag stått i vårat lilla kök och trixat och fixat en stund. Ögonen drogs mot frukten och snart hade jag fått i hop en egen fruktblandning. Det resulterade med  en skål med äpple och päron , en smootie  och en skål med fil med äpple och päron. Det är härligt med frukt. Det känns naturligt. Det har funnits här på vår jord i all evighet. Det är inget vi har framställt i en fabrik som spottar ut skit naturen. Det är äkta vara! Det är dessutom väldigt gott!


Sveriges dag!


bild

Sverige, Sverige älskade vän

En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Duka din veranda till fest
För en långväga gäst
I landet lagom är bäst
Vi skålar för en midsommar till
Färsk potatis och sill
Som om tiden stått still

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är
Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än ärlåt text: här

Idag är det Sveriges dag! Jag måste säga att Sverige är ett väldigt fint land och att jag trivs med att bo här:)♥


Min söta vovve

Min söta vovve kollar fotboll♥


Dagens outfit.

Jag har allt fått mig lite färg i ansiktet;)


Älskar mina hängsle byxor! Jag kommer ha på mig dom på skolavslutningen. Jag är så trött på vita, gulliga, klänningar.


Goodbye!


Varmt!

Tjena!

Idag har det vart varmt! Verkligen jätte varmt:) Rätt jobbigt men man ska ju inte klaga;)

 I morse när jag vaknade hade mina päron bestämt att vi inte skulle åka och kolla på kussens fotboll. Men det ville ju jag så 20 min senare satt vi i bilen mot Falkenberg! Dom vann alla matcher så dom gick till final:D Tyvärr förlorade dom finalen med 2-1 efter förlängning.

Jag måste säga att dom här dagarna har öppnat mina ögon för fotboll. Förut tyckte jag det var urtrist. Jag tror jag tycker "barn fotboll" är roligare än vuxen fotboll, men ändå. Idag stod jag till och med å hoppa när dom hade läge!XD Jag tror orsaken är att dom spelar så moget. Dom är bara 11 år men dom spelar som om dom va i min ålder. Det är roligt och kolla på. Jag får nog erkänna att jag är imponerad! Fast jag lockas inte till vuxen fotboll, dom blir jag inte imponerad av. Det är en annan sak!

Tja då! 


Jag vann!

Jag blev dagens blogg hos Messheyblogworld- Mubina & Aphinyas !:D♥


Gult gör dig glad!

God kväll!

Idag har det varit ännu en fotbollstittande dag i Falkenberg. Kussen vann två matcher och  gjorde lika en, bra jobbat!:D Idag har det även varit sommar väder!:D Wiihooo♥  Det har vart så där perfekt väder. Inte  för varmt så att man svettas ihjäl och inte för kallt. Dock så vill inte riktigt mina ben bli bruna, men mitt ansikte däremot, det vill bli brunt! suck, suck..

Nu väntar det grillad mat med släkt och familj!


Jag har målat mina naglar i denna underbara gula som jag köpte på G-kås i torsdags. Jag använde min vita nail artist och gjorde streck. Min blåa nail artist till prickarna. Sommrigt och kanske lite svenskt, hmm..

Kram!


Somnade till.

God dagens!

Idag har kussen spelat fotboll i Falkenberg. Familjerna har vart där hela dagen och kollat. Vi var i Falkenbergs centrum och åt och jag har typ aldrig vart där. Låter kanske lite sjukt. Det var iallafall jätte fint där inne!

När vi kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen i en femtio min;)

Nu försöker jag måla naglarna med mina nya Nail artist.


Ses!♥


Jag är med och tävlar om dagensblogg!

Messheyblogworld- Mubina & AphinyasHär kommer förklaringen.

Hej!

Förklaringen till att jag inte bloggat sen igår morse lyder så här: Jag har inte haft tid då jag inprincip inte var hemma igår och idag. Jag sov över med Carin och Filippa igår och vi bestämde att vi skulle ha en dator fri kväll. Det var jätte kul, och faktiskt rätt skönt. Vi hade jätte,jätte roligt!:D♥ Dansa och haha!:D Så idag då så åkte vi klockan halv tio till Gekås! Vi var där till kvart över tre. Det var nog den minst stressiga gången på Gekås. Man brukar alltid få skynda sig så att man hinner med allt innan dom stänger. Men eftsersom vi var där så tidigt blev det inte stressigt. Jag köpte inte så mycket heller. Det kändes bra;)

Detta köpte jag:


Ett skydd man sätter på datorn. Den är något för liten men jag tror det går  bra.


Ögonskugga, vattenfast eyeliner(jag fick knappt bort den fast än jag hade bortagningsmedel mot vattebfast! snacka om vattenfast!) Rött läppstift.


Negellack som man kan göra tex streck med.


tre nagellack. älskar  färgerna!


sminkborttagnings medlet som knappt tog bort eyelinern! haha!

Nu har jag jätte btåttom hej då!!


Fel ska återgärdas!Denna bild som jag publicerade i det förra inlägget har Lovisa tagit


För ovanlighetens skull.

God morgon!

Idag blir det en härlig dag. Fåglarna kvittrar och solen skiner. Det blåser något men inte så farligt. Det enda som på något sätt skulle kunna bli en tråkighet denna dag, är matte provet som jag ska ha nu första lektionen. Det är det sista provet innan lovet, men dock svårt. Det är procent. Behöver inte säga mer. Det är procent. Vi får hoppas på att jag helt plötsligt förstår procent, eller nåtX)Kramar
RSS 2.0