Feel the music in your heart and let it out through your veins

Every teardrop is a waterfall-coldplay
Jag saknar dig mindre och mindre-Melissa Horn
The A-team- Ed Sheeran
Run the world(girls)- Beyonce
Scientist- Coldplay
Listen- Beyonce
Save him- Justin Nozuka
Känn musiken i ditt hjärta och släpp ut det i dina vener

Headline

Bananer växer på träd!
Jag är nu hemkommen i från Sanna panna. Jag har nu bestämt mig för att va med henne oftare, det händer allt för sällan! Sanna, jag, Lovisa, Linnea och Alice har ägnat eftermiddagen åt mys på kvantum och i soffan med chokladpudding framför Greveholmsslott. Okej, kvantum kanske inte räknas till "mysigt". Choklad puddingen blev kanske inte världshistoriens bästa men den blev åtminstone god. Det är ju smaken som räknas! Jag ska kanske inte ska säga så mycket om chokladpudding då det var evigheter sen jag åt det sist!
Jag kan också meddela att jag har vart lite smått beroende av mitt läppbalsam idag!
In a few minutes kommer jag practice some english for the redovisning tomorrow! I love my svenska/english blanding when jag talk!
Lite replik pluggning och annat smått och gott ska nog hinnas med också!
See you tomorrow aligator! Fast nee, det rimmade inte.
Puss och kram skumbanan!

Just when you thought you were going in the right direction, you're back on the same track again

Hej!
Tänkte börja med att besvara en fråga!
Inlägg:Happy face! Från: Anonym
Fråga: vad var de korta replikerna ni skulle säga på castingen? :)
Svar: Jag kommer inte riktigt ihåg men det var något i denna stilen: "John och Paul hade armbrytning. Och Paul vann!"(imponerad) och sen var det en lång konstig som gick något sånt här:" vi firar alltid midsommar och jag tänkte att du kunde vara med, det blir kul" (flörtande) Den kanske inte lät så konstig men den var som sagt inte riktigt så här! Det kanske var en till replik, fast jag kommer inte ihåg. Det var faktiskt länge sedan, i Augusti! Okej, jag kanske har lite dåligt minne men,men... Hoppas detta svar det du ville ha! Kom ihåg att det är roligare att få ett namn bakom frågan! ;)
Jag måste tyvärr säga att som det ser ut nu så ska jag inte vara statist i denna filmen. Mycket tråkigt får jag säga! Jag fick ett litet sms precis från Glimmer film (titta vad duktig jag är som vet vad dom heter) och dom sa att det blivit inställt och att dom inte vet om det blir ett tillfälle. Buhuu! aja, får hoppas som aldrig förr!
Jag får ta bort min ledsamhet genom att dansa. Nej,men vilken tur då att det är precis det jag ska göra ikväll! Vilket sammanträffande folket!
Ha det brao!:D

Yellow diamonds in the light

Korsning!
Här sitter jag ännu en kväll lika trött som en död fisk som inte kan röra en fena. mohaha där var jag vitsig! Detta mörkret tar kål på mig och inte blir det lättare när man måste vara pigg och göra läxor hit och läxor dit. Och det blir absolut inte bättre när man känner glögg lukten sprida sig i huset och hela familjen samlar sig i soffan (där för övrigt gamla familje filmer finns tillgängliga, det är ett väldans tjat om filmerna tycker jag, sorry!) Nu ropar dom på mig också! Oh my lord, vad kommer hända med mitt läxarbete nu? Jag slits i mellan, as usual. Och jag väljer den lätta vägen, jag kör på ända till det inte håller längre. ojsan svojsan vad läxläsning kan spegla problem.
Lovisa solkvint
What if life was like putting on a pair of shoes. It would be easy.

Kraamar

Vi måste åka nu!

Hejs svejs!
Lovisa: "Klara, klockan är ju tjugo över! vi måste åka!"
Jag:" nej, men klockan är ju tjugo över TRE vi börjar tjugo i FEM, vi ska åka om en timme!"
Lovisa:" ja,ja! jag såg fel! haha ojsan!"

Vi pratar om hur många gånger detta händer...

Lovisas mamma kommer in kollar på klockan..
L-mamma: "Ja, vi måste ju åka snart!"
Hahaha! Det är svårt att få fram hur roligt det var, men jag kan ju alltid hoppas att ni har samma humor som jag. Ingen har så konstig humor som du Klara, men visst, visst... Vad jag egentligen skulle skriva var att snart bär det va till dramat! Fast jag var ju bara tvungen till att dela med mig av det här först! Som sagt, drama står på schemat och det spritter i kroppen när jag tänker på det. Det känns så förbaskat bra med den här pjäsen och alltihopa är så bra! yeeaah! Så, nu fick ni lite energi av mig också så nu kan ni ta och springa fem varv runt huset för att bli av med all energi, så ses vi när jag kommer hem från dramat!
Bra, då säger vi så.
Hejs svejs!

Jag bor i en blåshåla

Hej denna stormiga kväll!
Jag bor i en blåshåla. Stormen som har varit i inprincip hela landet, Britta tror jag den heter, har nu kommit till Halland. Självklart ska den bli värst i Halland. Jag är inte så förvånad, bor man på västkusten så gör man! Jag tycker den är väldigt cool faktiskt. Våran hamn har svämmat över och vattnet har stigit så mycket att det nästan når cykelbanan vid stranden. Och detta såg jag med mina egna ögon för någon timme sedan. Det ni! Vem vet? vattnet kanske har kommit upp på cykelbanan nu... Jag har iallafall satt utegångsförbud för min familj resten av kvällen. Det längasta någon får gå är med hunden till brevlådan. Här ska vi minnsan inte få några flygande saker i huvudet!
Just nu är mysfaktorn mycket hög hemma hos mig. Jag ska fixa lite med mitt manus och träna lite repliker. Sedan ska familjen bänka sig i soffan för Advents mys, glögg och annat gottigt! Efter det ska vi toppa det med att kolla på gamla familjefilmer! (som ni vet satt jag och Ellen som babijaner och slet igår för att få det att funka)
Hoppas ni har en lika mysig första Advent som jag!♥

Inga uppbrända hår eller snubblingar

Förmiddagens!
Jag klarade det. Jag brände inte upp någons hår eller snubblade. Det gick prima ballerina! Okej, nu kanske jag är lite väl dramatisk... med tanke på att man bara går fram och tillbaka i en gång två gånger. För er som inte förstår vad jag pratar om så är det så att jag bar ljus idag i kyrkan. Jag konfirmerar mig förstår ni! nä, nu slutar vi prata om sånna trista saker. Istället kan jag äntligen säga: wihoo det är första advent!  visst är det mysigt? Jag började dagen med att äta en frukost med mamma och lillebror, vi tände första ljuset och jag och Nils fick varsitt litet paket. Jag fick ett par dark blue tjockis sockar med vitt mönster, lovely! Det finns ett till men jag ska öppna det när mamma och Nils kommer hem. hmm, det är mellan stort, mjukt och oformligt, vad kan det vara? hmm...

Denna första Advent kommer fortsätta vara sådär himlans mysig för det blir en heldag med dramat vid 13:00! awesomeness people!
Love to you!

Everything was easier when we were little

Kvällens!
Jo, man skulle väl kunna säga att denna dagen har spenderats på golvet hängandes över kasettband. Ellen, mamma, lillebrorsan och jag skulle skratta åt gamla filmer och ha det allmänt mysigt, det var vad vi tänkt iallafall. Vi såg en film. Men när vi skulle byta film så gick det inte. Själva bandet satt fast i kassetten. Lyckat? Inte sådär. Så jag och Ellen satt hela eftermiddagen på golvet framför ett kasettband. När vi insåg att det inte skulle gå att byta film letade mamma upp ett till kasettband men nej, det gick inte bättre där. Så vi fortsatte, och jag är inte den som ger sig precis (Jag är absolut inte envis, inte alls.. höhö). Det blev en vända till grannen och tejpande och petande med topsar men inget hjälpte.
När Ellen tillslut var tvungen att bege sig hemmåt frågar mamma hur dom brukar göra.
"vi kopplar in kameran i tv:n"
mamma:"men gud, det kan ju vi med göra!"
Tror ni Klara tyckte att hon hade världens smartaste mamma det ögonblicket? Där hade vi suttit i timmar när vi hela tiden kunnat koppla in själva kameran i TV:n! Det blir ett roligt minne att skratta åt senare men just då var jag så arg och frustrerad över att ingenting fungerade och så fick jag höra det här! oj,oj,oj. Nu ska jag iallafall titta på EN  till bardoms film innan jag lägger mig, där med basta!
Gulliga vi är Ellen! haha!

Happyface!

Hello mates!
Jag är något mycket skojsigt att berätta. Jag har nog berättat om den så kallade hela-dagen-på-trappan castingen som jag och en hop med fina människor va på den 2 Augusti. Trillade polletten ner nu? Även fast den inte gjorde det så berättar jag ändå! Igår när jag och 5 andra tjejer begav oss mot bussen för att åka hem ringde min mobil.
"Hej, jag är från glemme/glimme film!" (pinsamt att jag inte kommer ihåg vad dom heter. Skyller på trafiken...) Det gick en massa tankar genom huvudet den sekunden. Är det någon av dom casting byråer jag skickat cv till? kan det gå så fort? är det någon av som provfilmningar jag sökt på filmcafe? osv.
"Du har provfilmat hos oss"
Hmm, va! nej, det har jag väl inte? när gjorde jag det? Så gick mina tankar nu.
"Det var i augusti, kommer du ihåg?"
Nu kunde jag inte hålla mig längre, jag hoppade till av ren glädje. Jag blev så himlans glad. Även fast det gäller statist roller är det en speciell känsla. Det är någonting som dom har sett med just mig. Att dom, från glemme/glimme film ringer till mig. Klara. Det är speciellt. För 10 månader sedan kunde jag inte i min fantasi tro att jag skulle stå här där jag står idag. En statistroll i ryggsäcken som snart kommer få sällskap av en till. Plus erfarenhet av provfilmningar och annat. Vem vet var jag står om 10 månader igen?  Nästan en liten läskig tanke. Men mycket rolig om det fortsätter gå framåt!
Dagen då man skulle kunna säga att det började, iallafall en del.

Kom ihåg!  Believe in your dreams. Believe in yourself.
Peace!

Pizza sug i skolkorridorer

Svejsan!
Idag ska jag och 6 girls vara så där härligt spontana. Det började med lite pizza sug i skolans korridor och slutar förhoppningsvis med en pizza kväll i stan! Låter superduper eller hur?! Fast först ska de flesta på konfa som slutar klockan 6. Men det går ingen nöd på mig då Josefine kommer knacka på min dörr vilken sekund som helst. Jag hade tänkt att jag skulle bjuda på en bild med oss två men om hon inte får superkrafter och cyklar hit jätte fort så struntar jag i det. Men jag väntar i 5 min till, om hon inte kommit då struntar jag i det. Låter det bra? Tänkte nästan det.
Yeah, hon kom så nu blev det en bild! Nu får ni bli glada att det inte bara är bilder på mig hela tiden!
Peace!

we run the world

Hoppsan!
Detta blir det sista jag gör ikväll. Okej, jag ska byta om, borsta tänderna, tvätta bort sminket, läsa i Zlatan boken (fortfarande lika fast, konstigt), ställa klockan, men, om man bortser från det. Då är detta det sista jag gör ikväll. Anledning? Jag är så freakin,massa ord, trött! Tro det eller ej, but that is real fact. Jag avslutar nu kvällen med att lyssna på listen av Beyonce. oj,oj,oj hann ni uppfatta intern skämtet, the inside joke?!
Stora godnatt kramar!

Julmust är himmelskt gott!

Tjofräs!
Idag var min första julmust för denna julen avklarad! Såå himlans gott måste jag säga, mummsi. Jag fick mig även min första pepparkaka för denna julen. Inte helt fel det heller! Så nu är jag fit for fight inför första advent på söndag. Fattar ni? på söndag börjar den efterlängtade jule tiden!! Den söndagen ska börjas att tillbringas i kyrkan då jag ska bära kors på gudstjänsten. Låt oss nu hoppas att jag inte tänder eld i någon stackares hår eller liknande! hoppas,hoppas,hoppas! Nej, men det ska nog gå vägen hörrni.
Nu ska jag äta mig stor och stark så ses vi!:D

Bron|Broen

God kvällens!
Jag är så fruktansvärt trött. Jag fick tvinga mig att ta upp mitt huvud från köksbordet och ta fram so boken. Nu är det gjort iallafall, so frågorna, det är skönt! Fast just då kändes det mindre kul skulle man kunna säga... Sen dess har jag fördrivit tiden med att kolla facebook, läsa lite bloggar och även sortera bloggar på bloglovin. Jag kände att det var några bloggar jag aldrig läser och vissa som inte har uppdaterat på månader. Ni glömmer väl inte att följa mig via bloglovin? Men nu var min fantasi för tidsfördriv slut. Men då passade det ju att uppdatera här lite! Jag känner mig duktig som har uppdaterat hela FYRA gånger här idag sedan jag kom hem från skolan. Visst är jag bra?! Jo, tack jag vet! (sarkasm eller ironi,kommer aldrig lära mig skillnaden, för er som inte förstår...)  Jo, om ni undrar så fördriver jag tiden då jag vill att klockan ska bli 21:00. Då börjar Bron! Det är sista avsnittet och det måste jag bara se. Om det inte vore så hade jag antagligen legat i sängen vid det här laget, så trött som jag är. Nu kom jag på en till sak jag kan fördriva tiden med! Jag kan ta bort mitt smink och byta om till natta kläder. Så får det bli!
Ha det najs!:D

Du är den som får mig le


Bra där Klara

Tjabba
Jag hade tänkt att vara lite smart och göra matte läxorna idag så att jag kunde åka till stan imorgon inann filmen. Jätte bra tänkte jag. Men det är ju mindre bra att glömma matte mappen i skolan... Där rök min smarta ide! Fast det blir en mysig fika inann filmen iallafall om jag känner mina vänner rätt. Har jag sagt ja kommer jag inte undan direkt...

The A-team

Hej alla fina!
Jag vill inleda detta inlägg med att säga att era kommentarer värmer och sätter ett leende på min läppar. Sedan vill jag avsluta detta inlägg med att dela med mig av en otroligt bra låt.  Den har föjt med mig hela dagen. Den ger en sån där låtsas-ledsen känsla. Man blir ledsen på låtsas och det är så skönt att få känna så ibland. Lyssna och njut lovelys!
The A-team.Hjälp mig att inte ångra att jag klickade på puplicera knappen

Nu är hjärnan igång igen. Den går på högvarv och den går inte att stoppa. Trots att jag tvingar jag att le och intala mig själv att det bara är jag i ett nötskal som inbillar mig. Det finns där under ytan, hela tiden. Jag skrattar, låtsas, vill inte inse fakta. Fast finns det någon fakta att inse? Eller är det bara jag som får för mig? Jag som ser dom små signalerna som kanske inte är dom signaler jag tror det är. Tankarna går igenom mitt huvud varje dag. Nu händer det så ofta att jag inte lägger märke till det. Om jag ändå kunde vara som henne. Vad gör jag som blir fel? Varför väljer hon henne istället för mig? Det är så här i alla mina olika "sällskap" . Nu ser jag en röd tråd. Det är samma problem för mig över allt. Varför kan jag inte bara lita på mig själv? Varför känner jag mig inte trygg i mig själv i dom här lägena? Om jag litar på mig själv och slappnar av, kommer nog mina stenar lämna mina axlar. Men vägen dit är nog tyvärr lång. Det har gått år, men det känns som att jag inte rört mig millimeter från fläcken. Alla andra har det så lätt när det gäller det här. I promise, I try every day! but still.
Eller så är det bara jag som inbillar mig. Om jag skulle få se det från de här människornas vinklar kanske jag skulle se en annan än vad jag tror dom ser. Det är det här jag försöker få in i min hjärna. Att det inte finns ett problem. Att jag skapar problemet själv och gör det bara jobbigt för mig själv. Det går nästan. Jag klättar nästan ända upp till toppen, men sen kommer tanken, problemet existerar, och jag faller platt som en pankaka ner igen.
Det är tur jag har människor runt omkring mig som jag inte tvivlar på ett dugg, ni är underbara och ni anar inte hur mycket ni betyder! Alla skratt, alla leenden, allting som bekräftar, ni är kärlek!♥

On my knees looking for the answer

Tjofräs!
Nu trodde jag att jag skulle befinna mig hos Lovajsa och fixa med min design. Men det blev ett litet missförstånd så vi ska ses vid halv fem istället. Men detta förstör inte min dagsplan! vilken dagsplan..? Jag får ta tag i lite No och lite Bild. No:n känns det som att jag kan och bilden är så lite kvar på så det går fort. (Beror på hur länge jag fastnar här det vill säga) Bild skadar inte överhuvudtaget! Det är nog det roligaste i skolan enligt mig. Och det skadar ju inte att våran lärare är, vad ska man säga, speciell men väldigt rolig och duktig. Jag och B brukar driva lite med varandra vilket är väldigt roligt! Om ändå fler lärare kunde vara lite mer, humoristiska?
Peace and love!

Walk that walk, talk that talk, answer the question!

Hello!
Jag loggade in här för att skriva om lite allmänna saker. Som att jag är så trött att jag funderar på att gå till sängs. Men så såg jag att jag hade fått en trevlig liten kommentar! Så nu ska jag ge mig på ett "svar på kommentar inlägg". Få se hur detta slutar...
Fråga från: Anonym inlägg: Walk that walk, talk that talk
Några frågor: Lär ni er mycket på dramakursen och hur gammal måste man vara för att börja? Går du på något mer på kulturskolan? :)
Svar: Jag började för cirka fem år sedan och jag anser att jag har lärt mig mycket. Om jag skulle rabbla upp saker jag lärt mig skulle jag nog bara komma på rätt självklara saker som tex: vänd inte publiken ryggen och prata högt. Fast jag har ju lärt mig så mycket mer, i mitt undermedvetna. Jag agerar utan att tänka på det jag lärt mig. Det sitter i. Utan dramat hade jag absolut inte stått där jag står idag! så svaret blir: ja, vi lär oss mycket.
Jag är 99% säker på att man måste vara 9 år för att få börja.
Jag dansar showdans och går på drama/film! Alla tre sakerna är väldigt roliga och atmosfären på kulturskolan är härlig! :D
Hope you find these answer helpfull! :D
Vi ses inom en snar framtid alla!

Walk that walk, talk that talk

Hello everbody!
Jo jag kände att jag skulle vara lite duktig idag. Så jag tog i clementin och banan i min yhoghurt!jag kommer aldrig lära mig stavningen! Jag är så duktig.
Idag är det starten på veckan. Första dagen av de sju. Öppningen för nya möjligheter och äventyr. Det är måndag! Wich means att det är drama! Idag kommer det bli ännu mera stage fighting. Det är faktiskt väldigt roligt! Men jag måste vara duktig och INTE rekommendera er att testa förän ni vet hur man gör! Ser alla den gula varnings triangeln? Jag behöver inte dra en olycklig historia? Tänkte väl det... bra!
Den här tiden mellan skolan och dramat är min plugg tid. Men, jag skulle tydligen gå ut med Zebbe när jag kom hem så nu måste jag gå ut med honom istället för att plugga. Hoppas min hjärna drabbas av ett spanska mirakel imorgon på provet! In your dreams Klara
Ha det trevlans sunshines!

Like everyone else: Breaking dawn part 1

Tjosan!
Nu ska jag vara som alla andra och skriva om det som alla har väntat på (Iallafall alla twilight galna som jag) Breaking Dawn! Jag var nämligen med tre gulliga tjejer på bio i igår. Hur länge har stackars Klara väntat? I  547 dagar! Crazy bananas! Så nu är Klara glaad! Den var så himlans väldigt bra. Den var hemsk och rolig, rolig ibland. Den var super bra. De lyckades så bra med att beskriva boken. Fast boken kommer ju alltid vara bättre. Så är det alltid. Man får lära känna alla mer och får allt mycket mer detaljerat. Men det är ju alltid svårt att få det så på film. Filmerna skulle bli flera timmar långa! Så jag tycker dom har lyckats bra. Jag förstår att de har delat upp det i två delar. Problemet är bara att Klara kommer få vänta i hela 365 dagar till för att få se slutet! oh gosh people! Det som är mest frustrerande är att dom redan har filmat färdigt sista delen. Den är färdig, ihop klippt, everything! Men. Så ska dom köra med sina affärs knep, suck. Ett halvår hade varit helt okej, men ett ÅR.  Aja, får ha flera twilight maraton sålänge och försöka, överleva? okeej nu tar vi i kanske... Nu ska jag göra det jag menade med detta inlägget. Rekommendera breaking dawn! Gå och se filmen för sjuttsingen!
Bye folket!

bloglovin !

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2601440/klarakallmansplace?claim=pktm29khfa8">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Måste,måste,måste STÄDA

Tjenixen frilliixen!
Jag måste städa. Jag måste städa mitt rum. Men. det är ju så förbaskat tråkigt! Jag vet att jag borde, jag tror mina friends föredrar ett städat rum framför ett stökigt rum. Men ja, det är ju det där med att ta tag i det som är så jobbigt. Det känns bra efteråt. But just nu känns det som det jag minst vill göra på min lista. har du en lista? Men får väl ta tag i mitt problem då. Eller snarare min lathet. Ja, jag får helt enkelt inse nu efter mina fjorton år att jag är lat när det gäller sådant som är, tråkigt.
Jag har lite mer än 20 minuter på mig så detta ska nog gå bra. nä nu låter jag som min egna mamma!

Love out!

Lots of love

Hej Klara!
Jag ska vara helt ärlig. Jag är speechless.

Jag kommer läsa tusen gånger om och ändå inte förstå. Det är till mig. Ni anar inte glädjen jag kände när jag läste! Awesomeness peolpe!:D Gör ni någor gott får ni gott tillbaka. Karma människor!
du fick mig till tårar.

Peace and love!♥

Think twice, before you let someone down

Evening mates!
Jag berättade om min lilla plugglista innan. Har jag checkat av någonting där tro? nopp. Men jag har faktsikt gjort en annan viktig sak. Det känns riktigt bra i magen nu. Hoppas hon försöker förstå iallafall. Jag blir så fruktansvärt arg när jag hör sånt här. Girls,girls,girls kan verkligen vara helt i från vettet ibland. uscha,uscha!
Nu blir det kvällsmat, sedan blir det att råplugga folket! Here we go!
Tänk en gång till, innan du spyr ut avundsjuka på en annan människa!

Peace and love!

Good news

Tjillivippen!
Filippa ringe mig nyss och gav mig some good news! Jag trodde att jag skulle behöva plugga som en dåre inför no provet imorgon. Men då bestäms det att provet ska va på onsdag! Är detta en lättnad eller är detta en lättnad? Jag tror det är en lättnad... Så nu är det "bara" två sidor matte + 1 matte läxa och 50 sidor i Robinson Crouse kvar på schemat! Jag får en sån väldans lust att plugga nu känner jag!(?)
(Inte för att detta är en skvallerblogg men detta fick mig ett inre skratt. Jag lyssnade på mix megapols musik nyheter och då säger dom så här: Justin Bieber anklagas för att vara pappan till ett fans barn. Justin säger att han ens aldrig har träffat fanet. Han erbjuder sig att göra ett DNA prov för att bevisa att han inte är pappan. Domstolen (tror jag det var) har lagt ner ärendet på flickans ord.
Jag säger bara stackars flicka vars dröm blev överdriven. Och stackars Justin som inte ens har träffat människan. Det måste kännas riktigt konstigt att få ett sådant påhopp! haha ja gott folk, detta gjorde att min mun formade ett leende.)

Fred ut!

I moving on and I gonna get stronger now...

Hello mates!
Denna torsdagen tillbringar jag hemma. Jag mår mycket bättre än igår , but still. Sand pappret är inte helt borta och orken i kroppen är inte på topp. Det som skiljer idag mot yesterday är att jag inte kommer sitta framför Tv:n hela dagen. Jag kommer ägna mig åt skolarbete... För visst vore det trevligt om jag kunde något till provet imorgon!?
soo, nu ska jag ta mig en dusch och sedan äta frukost.
See ya mates!

Let's get lost

Hallå, hallå i stugan!
Jag är inne på sf och gissa vad det står för roligt om Breaking Dawn?! Jo, svenskfilm eller vilka det nu är som bestämmer sånt, har tagit sitt sinne till förnuft och ändrat åldersgränsen till 11 år från 15 år! Happy Face people!:D ( nu behöver jag inte göra en ond plan om att ljuga mig in) Weehoo! Så snart som möjligt ska jag beställa biljetter till mig och mina fina vänner!
Bamsekramar!

Det ekar över alla taken

Här sitter jag klockan 20 över 3 i sovtröja och morgonrock. Jag har inte borstat tänderna och jag har inte duschat. Det enda som jag har gjort, som jag har planerat, är att titta på En blomma i Afrikas öken. Och det var kanske inte så mycket med tanke på att jag varit vaken sedan halv tio imorse. Jag har heller inte fått iordning på min hals. Det är som att jag råkat sätta ett litat sandpapper i halsen och jag kan varken hosta upp det eller svälja det. Varje gång jag ska svälja kliar och river det. ÅÅÅ vad mysigt folket! Eller inte...
Just nu önskar jag att Lovisa var här så att vi kunde bli färdiga med min design någon gång. Båda har nästan aldrig tid så det händer inte så mycket med den. Fast nu tycker jag att det börjar likna något så watch out! Stackars Lovisa som får stå ut med mitt tjat. "kan vi göra på designen idag?" "Kan vi göra desigen nu?" " jag vill att den ska bli klar!" Usch vilken jobbig människa jag är kände jag nu. Jag får ta och baka en kladdkaka till henne, då blir hon glad!
Kärlek ut

Desert Flower

Hej på er
Idag är Klara hemma och är sjuk. Jag har halsont och stormförkyld. För att lätta upp stämningen kollar jag på En blomma i afrikas öknen. Och vi får ju inte glömma att Breaking Dawn har premiär idag! Weehoo ! Jag har längtat som en galning efter detta. Tyvärr kan jag inte kolla på preiären men så snart som möjligt ska jag ta plats i biostolarna.
Ha en bra dag!

stage fighting is tha word!

bus eller godis på er!
Idag på dramat gjorde vi något hystersikt roligt! Jag är inte den som slår ner mina vänner men om det inte gör ont är det ju inte så tokigt. Dessutom när det ser så jädrans verkligt och snyggt ut vill man ju bara lära sig! Jag pratar självklart om stage fighting! Det är bara så coolt! Det ser så verkligt ut och det blir så snyggt och påtagligt på scen. Detta kommer vi ha med i våran lilla pjäs på dramat. Så idag blev det träning! Tyvärr kommer jag inte ge er några tips eller så för det kan ju gå illa till om man inte är försiktig (citat av min så kallade dramapedagog) . Anders, dramaläraren berättade en lite rolig (beror på hur man ser det) historia om att göra stagefighting hemma sådär. en i hans teaterklass när han gick på en skola, skulle bli skallad av ett knä. Men det gick inte riktigt som det skulle så han blev skallad på riktigt! Det gick bra förutom att han fick en stor blåtira! Gissa vad han sa till läraren sen? jo så här: " Jag gick in i en lyckstolpe." Läraren:" Det tror jag allt inte på!"
Det var ju kanske inte den smartaste ursäkten, eller vad säger ni?
Nä, nu ska jag gå och läsa i min Zlatan bok.
Kärlek.

Ingen kickar fotboll som han, Zlatan...!

Hej alla busungar!
Det har hänt något konstigt. Det är något som inte stämmer med mig kära vänner. Jag är absolut inget fan av fotboll och tycker de flesta stora spelarna framstår som patetiska lyxlirare. (Ursäkta mig om någon tycker motsatsen men vi får faktiskt tycka till om saker i detta landet.) Mormors man fick boken "Jag är Zlatan Ibrahimovic" i fars dag present. Jag skulle bara kolla på den lite snabbt. Hörde ni? Bara kolla lite snabbt! hmm, varför inte läsa lite också? Varför inte läsa en sida till..? Varför kan jag inte sluta läsa!?
Jag är helt fast. Så nu ska jag låna boken till på tisdag. Men jag fattar det inte. Antingen är boken väldigt bra skriven eller så har jag alltid funderat över hans liv (högst o troligt!) eller så har jag fått någon plötslig sjukdom!
gaaa, måste fortsätta läsa!
Hejdå!

Varbergs skolor 2011-2012

Ja, gott folk , här är den! Den som alla har väntat på! ( Iallafall alla kids i Varberg )  The skolkatalog! Om ni kommer ihåg så skrev jag ett litet mystiskt inlägg om att jag och mina kompisar skulle göra den i år för någon månad sen. Om inte så klicka er in här! Vi ville göra något som alla kommer ihåg. Så att efter massa år så säger dom så här "Ja, det var den där hel galna!" Har alltid velat göra den så det här är freakin awesome!
Våga synas . Roligt fast med en innerbörd, mmm we like people!
Fred ut!

Glee

Hej!
Jag sitter nu bänkad framför min TV och kollar på Glee. Eller just nu är det paus, men iallafall. Jag tycker Glee är så härligt! Karaktärerna är så olika och roliga att man måste skratta lite för sig själv. Det gillar vi alla människor. Att skratta!
Jag var nyss inne på Facebook och såg Ulrik Munther skriva att han har skrivit en låt till Melodifestivalen. Yeah! Nu blir Klara ännu gladare. Det kommer bli så exacting! Ulrik fan, inte alls... The name of the song is Soldiers. Najsit värre.
Goodbye people!


Rubrik!

Buu!
Idag blev Klara glad i skolan. Våran spanska lärare var sjuk. Vet ni vad det betyder!? No spanish! No espanol! Pas l'espagnol! Geen spanish! INGEN Spanska! Wiihoo! Jag tycker spanska är såå tråkigt så varje gång det är inställt blir lilla klara glad.
Ja, nu vet ni det buddies;)
Nu sitter jag här med mina andra buddies Jonna, Josefine, Filippa och Carin. Dom vill att jag ska lägga in en bild på alla oss pågrund av min bildbrist här på bloggen. Ja, som ni vet så är den bombaderad med cam bilder på mig själv. Inte så kul. Så ja nu får ni er en bild på oss alla!
Good bye!

Hurry up!

Tjoosan!
Om 3 minuter börjar värsta pojkväns akademien. Jag vet, det är patetiskt but I like it! Och jag slutar alltid skriva när jag måste skriva fort under tidspress. Jag skyndar mig så mycket att jag stannar upp och bara stirrar på skärmen. Inte bra där Klara. Jag får ta och träna på det. Jag vill meddela att jag har blivit lite smått besatt av våran dans på dansen. Jag går runt och tränar steg hela tiden. Så där för mig själv. Måste nog se helt galet ut! Kan bara tänka mig mitt ansiktsuttryck!  Ja, så kan det va folket.. Fast ärligt talat tror jag inte mina kompisar kommer förvåna sig så mycket.
Nu börjar det people! Kolla ni också vetja! :D
Bye!

Surprises,surprises oh gosh I love surprises!

Tjopppsan!
Min dag började med ett roligt överraskande! När jag stod flåsande och smått stressad vid mitt skåp imorse dök det upp ett väl bekant ansikte mellan mig och skåpet. Ellie! Hon har lyxat till det för sig och vart i Bali i 2 veckor. Den lilla skiten! Hur som helst var jag helt inställd på att hon skulle komma hem först i morgon. Men icke sa nicke. Där hoppade hon fram och skrek " Hej Klara!". Jag fick dock inte lika glad reaktion som hon. Jag blev förstås väldigt glad att se henne, fast mitt uppe i schema tittande och slänga-in-alla-saker-i-skåpet blev mitt svar. "oj, hej Ellie, du skulle la inte komma tillbaka förrän imorgon?" Känner att jag är en väldigt snäll kompis...
Nu ska Klara ta tag i Den industriella revolutionen. Det är prov på SO schemat imorgon så det är bäst man kan något iallafall... Men det ska nog gå bra!
Peace out!

Så här på kvällskvisten

Tjolahopp!
Har ni haft en bra första skoldag? Om nu en första skoldag efter ett härligt lov kan vara bra... Själv har den åtminstone inte vart helvetet. Jippi! Förutom att jag inte kunde somna pågrund av tidig dags-att-sova-tid, och därmed var väldigt trött imorse, klagar jag inte så mycket. Jag och min kompis hade ingen engelska heller. Vi fick åka hem och äta och ta den tiden det tog när maten tog slut. I bland är det inte så dumt med en skola som inte köper in tillräckligt med mat! Så min första skoldag har ju inte varit den jobbigaste!
After school blev det att ängna mig åt SO och annat roligt *tråkigt Men sedan bar det av till kulturskolan och drama! Hade sådan energi idag så jag lös upp hela rummet. Inte, fast nästan. Alltid kul med drama buddies:D
Just nu är jag lite frustrerad över den dåliga valmöjligheten bland TV kanalerna. Allt var frid och fröjd när Svenska hollywood fruar tog upp min kväll. Men nu är säsongen slut och Klara behöver något mer!

Peace people!

I min lilla fantasi värld

I min lilla fantasi värld kommer alla överräns. Alla är glada och respekterar varandra. Ingen kommer utanför. Ingen behöver slitas mellan två delar. Alla är en enda del. Tillsammans.
Kaos

Det går inte att förklara. Det är så mycket i mitt huvud just nu. Det är så mycket som vill ut. Jag vill kartlägga allt ihop och komma fram till ett bra resultat. När jag tänker tillbaka på gårdagen går det inte ihop. Ingenting är så som jag vill att det ska vara. Jag vill vara glad. Jag vill skriva " gaaa det var för jädrans roligt igår! Ulrik var jätte bra och jag skrek så mycket att jag har ont i halsen!" Fast det blir ju fel. Det var verkligen så. Jag skrek så jag fick ont i halsen. Han var jätte bra. Det jag ju så bra. Det var ju det. Men det går inte. Jag kan inte vara glad. Min hjärna går på högvarv. Jag kan inte få ut allt ur huvudet. Egentligen hade jag klarat av allting om det inte hade hänt på samma dag. Om jag hade fått möjlighet att sära på en bra dag och en dålig dag. Inte blanda ihop allting till en anda kaos dag. Jag vet inte varför jag skriver det här. Ni får klicka er vidare till nästa sida. Jag kanske hoppas innerst inne att jag får allt kartlagt om jag skriver ut det här. Jag vet inte. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag har suttit här länge nu och har fortfarande inte klickat på spara och publicera knappen. Jag hoppas det händer något oväntat snart som gör att min hjärna får en paus. Jag hoppas jag kommer kunna tänka på gårdagen så som jag vill tänka på den. Att jag ska bli glad när jag tänker på konserten utan att jag får andra tankar ivägen. Hoppas,hoppas,hoppas!
Nu får ni ha en bra dag och jag lovar att inte skriva något om det här mer!

hfkjfireuigjgmftjngj

Det är precis så jag känner just nu. Vill inte sova. Vill spola tillbaka tiden några timmar. Orkar inte ta några beslut. Vill kunna sova hur länge jag vill imorgon men nej. Konfa börjar klockan nio! Får ont i huvudet av alla tankar som far omkring. Tiden går. Jag vet att jag måste gå upp nu. Gå och lägga mig. Men vart kommer den här dagen ta vägen då? Jag vill känna att den här dagen är något att minnas. Jag vill känna lycka. Men nej. All kraft är borta. Den här dagen kommer inte bli det minne jag ville att det skulle bli. Just nu lyser inget upp min värld. FML!

Luckystar

Livet är en enda lång berg och dal bana. Det har jag fått smak på idag. Hela denna dagen har vart en enda berg och dal bana. Allt gick uppåt. Jag kände lyckan sprida sig och jag kände mig som den lyckligaste människan på jorden. En fantastisk konsert med Ulrik Munther. Skratten. Musiken.  Att jag vågade gå fram till Hanna och säga allt det där som jag velat säga. Om hennes blogg, hennes texter och bilder.Jag kände mig modig. Det händer inte så ofta i livet. Ännu ett lyckorus när hennes ögon sken upp av hennes lycka av att jag hade vågat. Allt var underbart. Jag tänkte på hur jag skulle förklara allt i denna rutan. Så att ni skulle förstå. Jag skulle bara ge henne mat.
wwhooom!
Där kom den branta nedförsbacken. All lycka försvann. Allt åkte nerför backen. Jag vågade inte titta. Var rädd för vad jag skulle hitta. Vad jag skulle få se. Var rädd för att bli ledsen. Ville inte gråta. Inta idag. Inte nu. Jag är inte berredd på detta. Fast ändå är jag det. Det känns fel att känna så. Där låg hon. Livsläng: 5-7 år. Fel. Livsläng: 0-4 år. Varför? Jag känner det jag vet att jag inte ska känna. Skuld. Vad gjorde jag? Jag vill klappa din lilla mjuka kropp igen. Se dig skutta. Aldrig mer. Jag vet.
Fast än detta är mina känslor ett enda stort virr varr just nu. Jag ligger på nivån mellan nerförsbacke och uppförsbacke. Lyckan finns fortfarande där. Kvällens lycka finns kvar. Fast det ligger ett svagt ledset skynke över. Det går inte ihop.
Jag antar det jag ville säga med den här texten var...
Rest in peace Luckystar, I love youTwenty minutes

Okej, detta inlägg skulle jag gjort för en timme sen men nej. Jag fastnade med annat här inne på datorn. Som vanligt då med andra ord... Så tyvärr hinner jag inte fylla rutan så värst mycket av mina ord. Nu ropar pappa på mig också. Nu blir det snabba puckar om jag ska hinna äta inann jag ska till Lovisa. Jag ska vara där om ca en kvart! gaa, stressigt folket! Jag har absolut inte tid att sitta här och skriva!
Vi ska i allafall titta på Black Swan, Water for Elephants och Burlesqe (stavning?) eller om vi hinner då..
Nej, nu måste jag dra!
Hej då!

Aloha!

Jag har nu suttit och scrollat igenom Ulrik Munthers inlägg på facebook för att få reda på hur Aloha stavas. Jag visste att han har skrivit det några gånger och var så sugen på att skriva det. Nästa gång jag vill skriva det är det bara att leta bland inläggen så hittar jag det! Smart jag är! Problemet är nu bara att det tog ju sin tid att hitta just det inlägget bland alla Ulriks inlägg så min blogg tid blir kort. Jag ska nämligen gå ut med några vänners hund om 10 min. Vadå lite blogg tid? hur lång tid tar du på dig att skriva ett inlägg?! ja, jag vet att jag är seg! Men det här ska nog gå toppen!
Jag ska inte göra så mycket idag, eller den del av dagen som är kvar. Jag ska om 40 min åka till staden med Lovisa och Filippa. Där ska vi hyra film och köpa candy. Och det ska vi göra pga filmkväll i kväll! pga lät väldigt negativt men det är så klart positivt detta! Det kommer några härliga tjejor och tillsammans blir det skoj och mys! Jag vet inte vad det blir för filmer ännu. Det skulle inte förvåna mig om det blir en romantisk komedi, en "tjejfilm" och en Thriller/ spännande/ hemsk film. Om jag känner mina vänner rätt så att säga. Nu återstår bara 3 minuter av min blogg tid. Ska försöka åstadkomma något bra med dom minuterna.
Black out
Hmm.. well,well.. kommer inte på något bra. Bara att jag har ont i min tand. Kanske inte det mest intressanta. Men tänk så har jag ett hål?! omg, omg, omg, omg!! bara för att göra det dramatiskt
Nu går min tid ut folket!
Peace out!

Zombie style

Hej
Jag är en zombie. Orkar inte göra något annat än att kolla på tv. Jag är en zombie pågrund av en mysig och skojjig kväll och natt i skällinge! Ungen som bor i huset vill aldrig sova så sov timmarna blir inte många. Fast å andra sidan träffar jag sällan ungen så det gör mig inget. Det ända är hur jag känner mig dagen efter. Som sagt som en zombie. Men livet går vidare! Imorgon kommer jag vara på topp igen! yeesboox!
Good bye

Första och sista inlägget idag

Tjenixen!
Jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva. För om 30 min går bussen till stan. Alltså på 25 min ska jag hinna äta lunch, packa hyffsat färdigt, försöka samtala med min far om hur vi ska lösa dagen(vilket kommer kräva mycket skicka-lapp-konversation) Han sitter nämligen i möte. Och sen måste jag kolla mitt kontobelopp. Hej, jag heter Klara och jag köpte för alldeles för mycket pengar för två dagar sedan och ska nu shoppa igen och det kommer resultera i att jag inte kommer ha några pengar kvar... Men nu rinner min tid iväg så jag måste sluta skriva!
Puss och kram skumbanan!♥

Sorry friends!

Kvällens!
Jag skulle lägga ut bilder på mina inköp när jag kom hem. Ser ni några bilder?. Nej. Orsak? Jag har varit spontan även idag! Jag tog mig faktiskt friheten och hängde med Cajsa till frisören. Sedan tog Cajsa sig friheten och hängde med mig hem! *sedan tog jag friheten och tog med mig Cajsa hem
Jag lagade mig lite lunch/kvällsmat och cajsa ville vara delaktig och gjorde te. Då när jag satt där med min försenade lunch och drack te flög en mysig höst/jul känsla genom kroppen. Den känslan har jag längtat efter hela hösten! Så nu äntligen kom den! Happy face :D
Om ni undrar pågår det  förfullt en disskusion på facebokk med mina fina vänner om vem som ska ta med sig vad imorgon. Det är nämligen så att det blir Halloween fest hos Rebecka imorgon! Jag kommer därför vara busy hela dagen så det blir kanske inte så mycket bloggning förän på torsdag.
Jag har kommit på en väldigt läskig ide till imorgon. Enligt mig Jag ska vara en porslinsdocka! Det är något väldigt läskigt enligt mig.
Detta blir min sista mening för ikväll: Ses!

foton kommer...

Hej!
Om 10 min går bilen till Kultruskolan så detta blir ett så kallat "snabbinlägg"! Nu undrar ni förstås vad jag ska göra där på höstlovet? Det är ju ingen undervisning? Man kan väl inte bara åka dit för att man saknar att vara där?!
Som svar på era frågor ska jag vara så utomordentligt snäll och förklara!
Jag är en av slumpvist utvalda elever på kulturskolan som ska få komma dit idag i två timmar och göra en "utvärdering" . Vi ska alltså på något sätt hjälpa till att förbättra skolan. Hur har vi inte fått veta. Det blir säkert bra! Det känns kul att få vara med påverka lite sådär.
Foton på mina inköp från Götlaborg får ni när jag kommer hem igen, så håll utkik!
gaaa! jag bara älskar kvaliten på cam bilder! host,host...RSS 2.0