Jag säger det igen: shopaholic?

Tjena mittbena!
Sitter i soffan efter en toppen dag i Götet. Jag tror att jag har ärvt en egenskap av mammsen. Bra eller dålig får var och en avgöra. Jag har iallafall shoppat. Mycket. vågar inte kolla beloppet på kontot. Men jag fick hem fin,fina grejor så det får vara värt det!
Nu ska jag ladda batterierna och ta mig ut till kaninen och ge henne mat. Jag har laddat batterierna i en timme nu så det borde vara dags. Det är värt ett försök iallafall. Ge mig lite superkraft nu då! Ett, två å tre! Nej, skojar lite med er. Visst var det roligt!?
Okej, nu ska jag sluta.
Fred

Heja spontaniteten!

Buuu!
Nu ska vi fira en väldigt härlig egenskap som vissa människor får ta del av. Det som göra att livet svänger och ger dig dagar du sent kommer glömma. Vi ska fira spontaniteten! Det är vad jag och några vänner kommer vara idag. Spontana. Om 1 timme sitter vi på tåget till Götlaborg! Blev helt ändarade planer idag. Det här kommer bli grejer det folket! Jag älskar att vara spontan. Det händer så mycket mer då. Tyvärr är jag inte det så ofta. Jag önskar att jag hade mer av den egenskapen.
Nu är jag lite stressad så detta inlägget får bli bra! Passa på att vara lite spontana idag people!♥
Peace!

Halloween fest!

Goodmorning!
Uppdaterade inget igår pågrund av att jag och Carin hade Halloween fest! Roligt,roligt med tjejorna. Hade ont i benen när jag kom hem. Dansade ni igår eller? Detta hära vill jag göra om nuu! Men jag får kanske behärska mig lite och nöja mig med bio ikväll. La familia ska nämligen kanske på Tintin ikväll. Men innan dess ska jag ta mig till Carin och städa och hämta kvarlämnade saker. Jag kommer antagligen fastna där. Om jag känner mig själv.
Nu hade jag ävern lite tid till att ta heltotroligt högkvalitets bilder på mitt dator skydd! Högkvalitet vet jag inte...


peace!

Coulor the day

Tjofräs!
Jag kom hem från utförsäljningen för some minutes ago. Jag fick med mig hem ett par snygga stövlar! (denna gången vet ni vad jag menar med snygga stövlar). Dock var fanns dom bara i svart i min storlek. Förbaskat att jag ska ha så stora fötter, å andra sidan, har man stora fötter står man stadigt på jorden, right?! Jag är nämligen lite av en sån person som helst undviker svart. Det går för sig med lite svart här och där och kanske ibland helt svarta kläder med något coolt läppstift. Men annars ska det vara färg! Eller åtminstone vitt med färg detaljer! Färger borde användas mer enligt mig, det liksom livar upp vardagen! Om jag ser en grupp människor som har svart och grått på sig en mörk höstdag blir jag inte gladare precis... Men däremot om jag ser en grupp människor med olika färger på sig lockar det nog fram ett inre leende. Jag tror vi alla känner så inombords. Det är bara det att vi inte vågar. Vill liksom smälta in i mängden, vill inte vara den som sticker ut. Jag tar dom svarta leggingsen för svart är ju alltid snyggt. Eller..? Är svart verkligen alltid det snyggaste? I don't think so people! Nej, jag tycker vi borde liva upp vardagen mycket mer och ta på oss lite färger! Wiihoo Heja oss!:D
Peace out!♥

Utförsälning

Det är höstlooov alla människor!

Ville bara börja mitt inlägg med att tala om detta så är det ur världen.
Jag ska börja mitt lov med att åka på skoutförsälning. Och det är dessutom på min grandma's jobb. Det är där jag för det mesta får mina skor. Speciellt mina Doc. Martens. Jag fullkomligt älskar Doc. Martens! Det är grejer det! Men idag blir det inga Doc. Martens utan en helt annan typ av sko. Jag tänkte att jag skulle försöka hitta ett par snygga stövlar. Och då menar jag inga stora, breda tunga, röda tretorn. well, inte som dom jag har nu då alltså Utan några smala, lätta inågon fin färg sådär. Så där som jag gillar!
Nu har det gått 20 min sen jag sa att vi kunde åka till pappsen. Vad hände med tidsuppfattningen? Så jag tror det är bäst att jag går nu.
Men vi ses människor!

Saint. Ralph

Good Evening!
Satte fast mitt nya dator skydd alldeles nyss och det blev coolers balooners! Thumbs up people! Ja, då kanske jag skulle sluta med mina förbaskade utropstecken. Eller inte, jag gillar utropstecken. Det känns som att det låter som att jag är glad då. Eller det kanske bara är jag.
Iallafall! Just nu kollar jag och familjen på filmen Saint Ralph. Än sålänge är den, tja, kanske inte så jätte bra. Men den blir säkert bättre! hoppas det iallafall!
Om jag inte skriver färdigt nu kommer jag hinna se klart hela filmen innan jag är färdig här. ( jag har en tidens att sluta skriva hela tiden då jag kollar på filmen)
Så vi säger så här. Jag försöker hinna visa er en bild på mitt skydd imorgon och ger er några inlägg, så får ni hade bäst!♥

Torsdag

God dagens! ;D
Idag blev lilla Klara färdig med sitt dator skydd in the school! Coolt blev det folket. Jag får visa er så fort jag kan. Och det är inte nu iallafall för nu är jag hos Carin och planerar Halloween saker! spännande, spännande...
Nu ropar Carin på mig så det är bäst att jag går. Tänkte vara snäll och ge er en till fråga att svara på. Vad tycker ni jag kan va på Halloween?
Tack och hej, leverpastej!:D

Klockan åtta

Hoj!
Kände att jag behövde lätta upp stämningen lite efter mitt något dramatiska inlägg. Tänkte köra på ett hederligt berätta- om-hur-min-mysiga-kväll inlägg.
Då kör vi!
Hej, allihopa!
Denna mysiga höstkväll sitter jag framför TV:n med min familj. Vi kommer antingen kolla på Bonde söker fru eller rosa bandet galan. Det blir lika mysigt vad som! Vad gör ni en sån här höstkväll?
Puss och kram!♥

Onsdag

Hoppsan...
alla underbara människor! Har ni en sålänge haft en bra dag?Jag brukar aldrig fråga er frågor så passa på nu! Eller är det bara en vanlig rutin vardag? En dag så där mitt i veckan som inte gör ett minnesmärke efter sig. En dag som alla andra 7 dagar i veckan. Det är inget speciellt som händer. Något roligt skrattanfall i skolan kanske, och bara en läxa att göra. En onsdag som alla andra onsdagar och det finns inte en chans i världen att du kommer i håg just denna onsdagen.
Det är just så jag känner. Allting bara rullar på som vanligt. Det är måndag. Jobbiga mornar. Skolan. Hem och göra läxor. Kanske träffa en kompis. Det är helg. Som dessutom alltid har en tidens att ta slut för fort. Sen är det måndag igen. Så håller det på. Jag vill ha en paus knapp. Jag vill kunna stanna tiden när det är som roligast. Dom sekunderna då jag bara älskar livet, mitt liv. Då jag är stolt för den jag är och över det jag presterar.
Om en paus knapp är för mycket begärt önskar jag mig ett ögonblicks-album. Där kan jag stoppa in mina stunder som i ett fotoalbum. Jag kan när jag vill ta upp den och minnas tillbaka. Njuta av livet och påminna mig om allt roligt och underbart jag får uppleva. Det skulle vara helt jätte, väldigt superduper riktigt värdefullt och roligt att ha.
Tänk dagarna eller stunderna då du mår rent ut av skitdåligt inombords. Då du känner dig som en ful, värdelös varelse som är till endast för att fylla ut utrymmet på jorden. Då skulle ett ögonblicks- album vara som en räddare i nöden. Att få se sig själv må bra och påminna sig själv att jag faktiskt har en del på jorden. Att jag är bra som den jag är och är alldelles unik.
Det kan väl inte vara förmycket bergärt? En sån här vanlig onsdag som ändå snart är slut och övergår till en torsdag.

Education first!

Tjenamors!
Idag när jag öppnade våran brevlåda hittade jag ett brev från EF. Brevet innehöll två kataloger. En mindre och en större. Den större var för barn 14-18 år som vill åka på språkresa i sommar. Jag tillhör ett av dom barnen! Lovisa, Ellen och jag vill åka till England denna sommaren i 3 veckor och lära oss och ha det kul! Vi har varit inställda på London länge men nu ska det vara OS där nästa år så det blir det tråångt i London. Som om det inte redan är trångt. Så det blir kanske någon annan stad i England. Om jag får åka överhuvudtaget vill säga Så ikväll blir det att förklara alla fördelar med en sån här resa för mammsen och pappsen! Wish me luck!;D
På tal om Ellen ska jag och la familia till hennes familia ikväll för att fira hennes födelsedag! Trevlans och kulans!
Men först är det dans och är så peppad! Mycket utropstecken... Något jag inte är så peppad över är matten jag måste plugga på nu. Det är nämligen så att klass 8:2 har matte prov imorgon!

Klaras skola för förkylda!

Pling, pling vänner!
Sitter här med ett vitt sjukhusplåster på min vänstra arm och dricker grönt te. Om ni läst mitt tidigare inlägg idag så vet ni att jag har  varit hos läkaren idag. Anledningen till mina förkyldningar visste hon inte helt. Men hon tror att jag helt enkelt har lättare att få förkyldnings virus. Plus att jag har täta näsgångar vilket gör att jag andas mycket med munnen. Då blir det lättare att få förkyldnings virus.
Ja, nu har jag lärt er något nytt  idag! Måste vara mycket intressant att veta. Hade jag vart i eran sits hade jag blivit mycket glad! hmm, jo, det är klart..?!
För att vara på den säkra sidan tog hon även blodprov för att testa mig mot olika allergier och annat. Där kom mitt vita sjukhus plåster in i bilden! Jag vet inte om jag vågar ta av mig det. Kan tala om att detär ganska iriterande att ha ett plåster som drar i huden så fort jag sträcker på min arm.  Men tänk så blir det infekterat? Klara i ett nötskal att tänka så, men man kan ju faktiskt aldrig veta! Så jag får nog helt enkelt fega lite till och ta av det i kväll.

Rooibos

Godmorgon
Fick mig lite sovmorgon idag. Jag ska cykla några hundra meter bort från huset till öra-näsa-hals. Jag är ett sånt där föryld barn som alltid går runt och snyter sig, hostar och har slem i halsen. Det är inte så illa som det låter! Jag går inte runt med röd näsa och glansiga ögon varje dag men jag har en tidens att aldrig riktigt bli helt frisk. Iallafall på hösten och vintern.
Jag har även känt den senaste tiden att jag alltid är trött. Jag är pigg en liten stund på dagen och sen rasar allt och jag blir trött... Vad rolig jag låtet va? så det är egentligen två anledingar till varför jag ska cykla hundra meter från huset. De hör ihop.  Mamma tror att förkyldningen kan orsaka min trötthet. Jag är inte helt imot den tanken. Så vi får se vad dom säger idag!
Jag önskar mig en massa peppande kramar ifrån er idag!;D
peace out!

Minnet höll inte helt

Tjolahopp!
Om ni minns så hade jag inte så exakt minne från helgen. Självklart glömde jag att Lovisa köpte en kofta och ett nagellack och att Filippa köpte en navel piercing. Kanske lite onödigt att skriva  men, men. Jag har blivit sugen på att också ta navel piercing när jag ser alla fina i affärerna och på mina vänners magar. Faktiskt väldigt sugen. Men jag har två problem. Först har vi mamma. Sedan har vi mig själv. Kommer jag ha tid till att sköta den? Det är frågan. Det är de två problemen. Jag kan egentligen göra det när jag vill, bara med förälders närvaro och underskrift. Det är den perfekta tiden. Men, jag vet inte vad som hindrar mig. Egentligen. Aja, det får bli som det blir.
Tänk en grön eller en röd... eller någoy coolt som ett peace märke? Lovely!:D
Pussar!

Set fire to the rain

Tjosan
Idag var en dagen då elevernas reaktioner sätts på prov. Det var nämligen den årliga brandövningen idag! Eller termins brandövningen... Själv hade jag kanske inte dom snabbaste reflexerna.
Befann mig i slöjden och städade då lektionen snart var slut. Så när larmet går vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så jag fortsätter städa. så himla bra Klara! Jag får inte panik längre efter alla brandövningar så jag tog det lungt och kom på att jag nog ska gå ut till fotbollsplanen. När jag kommer ut så tänker kräsna jag, kunde dom inte valt en lite varmare dag att ha brandövning på? Inte alls trött på brandövningar!
Möts av en kompis sokm hann ta på sig jacka och company. Och där stod jag med jeans och linne. Ja, frös lite sådär kan man säga! Som tur är så har jag en snäll kompis som ger mig hennes halsduk som jag kan ha över axlarna.
Dagen har rullat på sen dess och snart ska jag åka in till kulturskolan för drama. Riktigt roligt folket! Kanske slänger in ett till litet trevligt inlägg när jag kommer hem. Om jag känner mig själv rätt så kommer inte tiden räcka till, men man kan alltid hoppas!

Simon Dale Simon

Hola!

Denna helgen har vart en Filippa, Lovisa och Klara helg! Att stå ut med de dumhuvudena är inte det lättaste. Förstår inte hur jag bär mig åt egentligen! Men på något knas blir det alltid mysigt och roligt med mina små mongon. Observera ironin i den andra meningen...!
Nu när tanken är att jag ska skriva vad vi gjort går det inte så bra. Jag har fått en minnes lucka från att jag gick hem från skolan i fredags till imorse. Går igenom dag för dag...
Så! På fredags kvällen kollade vi på IDOL. Fast inte på uröstningen då vi log på madrassen i Lovisas rum och pratade om allt mellan himmel och jord. Himla mysigt! På lördags morogn tog vi the bus till the city. Jag och Filippa köpte tippar till naglarna och Lovisa köpte, ingenting. När vi kom hem till Lovisa började vi sätta på oss tipparna. Jag kom dock inte så långt för jag åkte på teater med mormor. Så med två färdiga naglar kollade jag på pinochio! Efter teatern fortsatte jag med mina naglar som var färdiga sådär, runt halv tio kanske.. Jag var såå snabb..host. Då bänkade vi oss framför Tv:n igen och kollade på en väldigt sorglig film. Allt för min syster. Grät hela tiden, mycket hemskt men värd att se folket! När vi fått gråta ut somnade vi och vaknade på söndagen klockan halv tio. söndag betyder kyrkan så det var precis vart vi åkte. Efter kyrkan åkte filippa hem och Lovisa och jag åkte till Lax butiken och åt lunch! Efter det och ända till klockan 6 har jag och Lovisa vart ute och fotat! Mycket coola bilder som jag hoppas kunna visa någon gång. Jag tror även jag fick mig en bra header bild till min nya design som jag och lovisa ska sakta men säkert få fram.
Nu har ni allt fått er en text att bita i! Hoppas jag inte har tråkat ut er för mycket!
denna köpte jag på second hand i onsdags. Blir prima i skåpet!:D

Förklaringen

Hej folket!
Nu har vi, efter tusen år finally fått ett nytt modem! yeah! Så nu behöver jag inte stirra på internet symbolen och be om att idag, så kanske,kanske försvinner den gula trianglen. oj då, där blev det dramatiskt... Nu behöver jag inte ens titta på symbolen för nu vet jag att jag alltid kommer ha internet uppkoppling. Och det bästa är att ni kommer få inlägg utan att jag skriver "ber om ursäkt, skyller på modemet" "inget internet på 3 dagar" Har inte kunnat blogga på grund av inget internet" osv osv. Bra right!?
Nu ska jag förklara hur min dag kommer se ut i fortsättningen. När jag har skrivit klart detta inlägget  ska jag städa undan efter mig i allrummet och även my room. Uh, It looks like a mess! Sedan är det bäst om jag ägnar mig åt min bok som jag lånat på biblioteket. Boken skulle vart tillbaka igår så det är bäst att jag snabbar på, vi vill ju inte ha några arga biblioteks damer efter mig! Efter det blir det en övernattning med tjejorna Filippa och Lovisa!
Peace

Snövit och de sju små dvärgarna

Tjena!
Nu känner jag mig som trötter bland dom sju små dvärgarna. Mina fingrar vill inte sammarbeta och ryggen längtar efter att få kura ihop sig framför tv:n. Det ska den få göra om en kvart. Då börjar nämligen Svenska Hollywood fruar! Jag går faktiskt ett litet lyckorus genom kroppen när jag tänker på det. Ännu en gång bevisas det att det är dom små sakerna i vardagen som gör dagen. Många skulle säga " men gud, vilket liv du har, är svenska hollywood fruar en av dina höjdpunkter på dagen?!" och ja. Det får vara så. Bara det gör dig glad. Oavsett om det är Svenska hollywood fruar eller att få köpa den där väskan, så är det bra. Som sagt, just if it makes you happy!:D
Så nu ska trötter dra sig mot biostolarna och skratta sig glad!♥
Peace out!

Sena Klara

Hejsan!
Jag har fått filmkamera sjukan. Jag filmar mig själv när jag pratar engelska när jag går runt i mitt rum och fixar och donar. Kan Carin möjligt vis ha påverkat mig..?! Det är rätt intressant att titta och lyssna på sen kan jag tala om... Kanske rent av lörorikt? Det är kanske detta vi ska börja göra på eng-lektionerna! Tankarna flyger iväg!
Eller så är jag bara allmänt konstig. Som vanligt!
Jag ser alltid filmer långt efter att dom kom ut på bio. Kanske efter att alla kompisar slutat prata om hur rolig filmen var. Så är fallet med den sista Harry Potter filmen. Jag har inte ens sett den första delen. så nu blir det filmtajm folket!:D
Fred

Dop

God morgon!
Idag ska min kusin döpas. Det kommer äga rum i torpa kyrka klockan halv 10. Så nu ska jag gå och fixa färdigt mig. Ni får ha en fin dag med fina händelser gott folk. Kom ihåg att det är dom små, nästan märkbara sakerna som gör dagen!

Peace!

Konfa läger

Tjabba!
Klockan 4 ska jag befinna mig vid the curch! Vi ska på konfa läger. Det är bara en natt men det ska bli skojsigt. Vi kommer träffa en massa andra människor så det blir ju väldigt trevlans! Detta innebär ju då att jag inte kommer kunna blogga förän i morgon kväll eller på söndag.
Pussar och kramar i stora lass!♥

Kort och enkelt: Drama/Film

Tjillevippen!
Dagen började med att våran rektor kommer in i klassrummet. Hon har den där blicken som gör att ingen vågar knappt röra en fena. Det betyder att hon är ARG. Jag lovar er, ni vet inte hur förbaskat arg hon kan bli. Hon riktigt spärrar upp ögonen och har en så hög stämma så ni anar inte. Men hon är bra arg, bara så ni inte tror att hon är värsat monstret, för det är hon inte. Anledning var iallafall att några har tagit sönder lite av taket i skolan. Plattorna som gått sönder kostar en del så det kommer kosta hundratusentals kronor att reparera. Hmm... våran soffa till cafet ligger nog långt ner på listan. Och alla andra saker. Inte så kul.
Så började min dag!
Men dagen har inte lidit av det någon större del. Tex. gör jag en riktigt rolig grej på elevens val, exciting...
Och nu ska dagen fortsätta på kulturskolan. Film/drama väntar, wiihoo! Efter det väntar sekretariatet i ankarvallen för poäng(någontning) för innebandy match! roligt,folket!
Nu måste jag gå, ha det bra!

Snabba takter

Tjaa!
Nu blir det snabba takter för om 15 min går bussen in till staden! Jag ska vara  där med mina underbara tjejor, love you♥ Idag. Idag ska jag för 3 gången(?) försöka hitta en brun väska! Wish me luck! :D Oj, vad mycket utropstecken det blev.. Men det gillar vi!
Peace folket!

Sjuk gånger två

Tjaa!
Jahopp. Nu sitter jag här i våran vita soffa och inte vid den gula bänken i skolan. Anledning? Något så mysigt som slemhosta. Jag hostar inte lika mycket som igår men jag är inte helt 100% frisk. Och det vill jag ju bli! Jag hade tänkt att gå till skolan idag, fast när det första jag gjorde när jag vaknade var att hosta var det bara att lägga huvudet mot kudden igen. såå det jag kommer ängna min dag åt kommer antagligen bli So, Matte,dator,äta, Tv, äta lite mer och förhoppnings vis hyra filmer på hemmakväll! En något mer intressant dag än igår. säger vi.


Denna har jag velat se läänge! Hemmakväll here I come!
Fred!

Iver

Bu!
Just nu kryper det tusentals små ivriga myror i min lilla kropp! well,lilla kan man diskutera
Det enda jag har gjort idag är att lyssna på en väldans massa radio, äta kokostoppar,rasta Zebbe, starta om bredbandsmodemet så många gånger att jag inte orkar räkna och efter en halv dag äntligen komma ut på internet. Det ni, det är inte dåligt!
Jag tänkte iallafall göra något åt myrorna. Nämligen att vara en sån där underbar dotter och hjälpa trötta mamma genom att laga kvällsmaten! Och sedan toppa det med att kolla på Svenska Hollywood fruar. Kan aldrig få för mycket att det programmet! Det låter väl som en bra revansh på denna dag?
Peace!

Girl don't cry

Aloha!
Efter ett samtal med far blev det så att det inte blir något drama för mig idag. Tråkigt värre med tanke på att vi skulle köra en scen där jag är med i. (vi skissar i genom några scener varje gång, idag var det första gången  en scen där jag har roll) Misstolka inte detta nu och tro att jag bara tycker det är kul om jag har roll! För så är det verkligen INTE, jag tycker det är minst lika kul att kolla på andra och vara delaktig på annat sätt. Det är väldigt inspirerande att kolla på andra, man får ideer och lär sig mycket!
Jag får ge gärnet nästa vecka istället!
Bye,bye!

Sjuk

Hola!
Min kamp mot nätverket har jag nu vunnit efter ett antal timmar! Wiihooo! Internet funkar!
Min kamp mot min förklyldning har jag däremot inte vunnit än. Nu har jag varit förkyld i 2 veckor. Nu vill jag bli frisk! Det går i vågor hela tiden. Ena stunden mår jag bra och tror jag ska bli frisk. Andra stunden hostar jag så mycket så att jag inte kan sova. Så idag har jag varit hemma ifrån skolan. Jag känner mig bra förutom den jädrans hostan! Jag vill ju såå gärna kunna gå på drama ikväll! Håll tummarna för mig!
Jag har inget annat trevligt att skriva om. Okej, förkyldning är inte heller så trevligt.
JO! Jag har visst något trevligt att skriva om! Ulrik Munthers album ligger på plats nr 38 på spotify! :D Wiie!
NU har jag inget mer att skriva om.
Adios!

Papper och penna

Hejsan!
Idag har jag vart i the church! Det va högmässa så var inte hemma förän lite inann ett. Sedan dess har jag skrivit färdigt min novell. Nu tar jag mig en lunch paus för att sedan göra färdigt matte läxan. Skolan förföljer mig folket! Om tiden räcker till ska jag, Lovisa, Linnea och Filippa träffas. Vi får se hur det blir!
Fred!

Lapsus smakfulla kakor!

Vi bjuder på oss själva kan man kalla det! Det var svårt att klippa ihop eftersom vi inte kunde göra några omtagningar. Vi kunde ju liksom inte  ta upp ingredienserna och börja om;)
Enjoy!

Väntan

Hej så här på kvällskvisten!
Jag och Cajsa har ju gjort en film hemma hos mig idag. Jag tror tyvärr inte jag hinner lägga upp den på bloggen ikväll. Om jag inte hinner det ikväll ska jag försöka hinna innan jag ska till konfan imorgon. okey? Jag och Cajsa har suttit och skrattat som om vi höll på att dö när vi klippte ihop detta! Ni tycker säkert inte det är lika roligt som jag och Cajsa tycker men aja.
Fred!

Lapsus smakfulla kakor!

Tjeena!
Jag och Cajsa svajsa sitter här och ska börja klippa iordning våran bakfilm! Vi har gjort ett bak program förstår ni. Lovisa skulle också vart med men den ungen har gäster. Hon skulle komma tillbaka och göra en till bakfilm med oss men nu rinner tiden iväg så det blir nog inget med det. Ni får skylla på Lovisa! hehe
Ikväll är jag även barnvakt till min lillebrorsa. Mästerkocken Klara ska bjuda på hamburgare al a' Klara! Det ni!
Nu ska jag inte tråka ut Cajsa mer och sluta blogga./ Just det! Nu ska vi faktiskt klippa ihop vår fina film./cajsa
Ha en fin lördags kväll!♥

Vart jag mig i världen vänder

God dag!
Denna dagen har börjat seegt. Men nu ska Cajsa svajsa komma hit till mig och Lovisa! Det kommer bli bomber och granater! Nu sitter nog Cajsa på bussen påväg hit, det betyder att jag måste städa lite på mitt rum, det ligger inte alls kläder överallt! Vi hörs senare i kväll, maybe!
PeaceRSS 2.0