som om tiden stått still

Hej!

Dagens drama lektion bjöd på mycket skratt och annat roligt. Som alltid då med andra ord, men idag var det kanske lite mer än vanligt. Man kan ju diskutera vad 'omgående' betyder eller vad säger du Rebecka? Förlåt, nu är det inte många som hänger med i svängarna, jag ska sluta.
Jag har precis varit lite flitig och skrivit ner hela "Sverige" låten på papper. För hand, faktiskt. Jag vet, jag är så duktig. Nu ska jag fortsätta att vara både duktig och flitig och logga in på glosor.eu för lite engelska.

En annan sak som är värd att veta är att jag har målat mina naglar. Första gången sedan jag hade min byggda naglar. Vilket var länge sen. Ungefär lika länge sen som min bild, här uppe i headern, är.


Fred!

My heart was freaki'n out when I held ya

Tjolahopp!

Jag blev extremt sugen på kräm när jag stod i affären innan. Tänk er blåbärskräm, hallon kräm, jordgubbs kräm eller aprikos kräm med mjölk... mmm! Dock hade jag inga pengar.  Men nu ska jag samla ihop lite pengar från mina vrår och ta mig till affären och handla kräm med mera. Jag ska överraska fina tjejor med att baka något väldigt gottigt. Vi ska nämligen ha sleepover ikväll. Så det blir en liten surprise! även fast att dom vet att jag ska baka, men dom vet inte vad.

Byee!

Ten minutes to eight

Hej hopp!

Klara är glad för hon har köpt träningsbyxor. Sådana som hon har velat ha länge. Hon har frågat varenda kompis som har sådana "vart har du köpt dom?" svaret har oftast vart "jag fick dom av mina föräldrar" . Satan tänker Klara då. Klara har inte dom pengarna. Men så kan även klara vara smart ibland. Med en 25% kupong begav hon sig till Inter sport och det resulterade med fin,fina träningsbyxor för Klara!

Hejdå!

Jag älskar att försvinna bland gamla slitna böcker

God kvällens allihopa!

Idag placerade jag och tre till vänner oss vid dom vita borden på komedianten. Gratis användande av datorer, släktforskning, studie rum osv. Det gillar vi! Tyvärr var alla dom coola studierummen upptagna men släktforsknings rummet är det inget fel på. Någon fin dag i framtiden ska jag släktforska. Tänk känslan när du ser namn du aldrig sett förut dyka upp på datorskärmen. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle reagera. Men jag ska göra det.
Bye, bye!

När avundsjuka tar något så vackert som kärleken

Jag har nyss läst en lång, fin text. Eller fin är fel ord. Jag kommer inte på något annat så det får duga. Texten fick mig nästan till tårar. Det är antagligen ingen som läser som vet vad för text jag babblar om men det spelar ingen roll. Den handlade om att pågrund av hat och avundsjuka från tusen, förstördes det för två. Som dessutom älskade varandra. Det finns inget som är så respektlöst enligt mig, just nu. Jag är arg. Jag är ledsen. Även fast det inte handlar om mig för fem öre. Men bara vetskapen om att detta är på riktigt och sett det med egna ögon gör mig besviken, arg och ledsen.

The boy wishpered to the girl

Det var allt för mig

Some people go to priests; others to poetry; I to my friends

Hejsan!

Jag sitter just nu och dricker smoothie med gryn i. Ja, sånt gryn man äter för att det är nyttigt fast inte särskilt gott. Varför det undrar ni då? Ja, det undrar jag med. Fråga min mamma.

Snart, förhoppningsvis, ska min hjärna få jobba på högvarv en liten stund. Men jag tänkte att en sväng in här skadar aldrig, eller hur? (precis Klara!) Om cirkus 3,5 timme är det både min kropp och min hjärna som ska gå på högvarv. Det räknas ner för dans people! Spännande, spännande så här i början på terminen...


Kärlek ut.

My heart will go on

Whoopi,whoppi!

Jag har inte vart här sen i fredags, sorry sorry.  Har just blivit förtollad av Titanic. Mina tankar har inte riktigt lämnat skeppet ännu. Vilket inte är så ovanligt när Klara ser en väldigt bra film. Alla människor där ute som inte har sett hela, bara några snuttar, eller inte alls. Ni har missat något kan jag tala om.

För övrigt var jag på casting i går på Ghotenburg film studios! Mycket roligt! Nu återstår bara denna olidliga väntan. Jag får försöka glömma bort det lite ett tag så blir det inte lika jobbigt.


Hejdå.

Sherlock holmes


Hade tänkt mig värstafinasuper bilden men här har ni. Jahapp, Götlaborg står på schemat! Sherlock Holmes med brorsan, jajamen!

Peace.

Typical me

Hoppsan!

Jag har vart så där dum och glömt min mobil i skåpet, i skolan. Everybody say weehoo! eller inte... Jag skulle ju så hemskt gärna vilja se bilden på tröjan som mamma skickat till mig. För er som undrar är hon i Stockholm at the moment, freaki'n unfair I know! Jag får sansa mig lite och ta tag i skolan istället. Prov, läxor och annat tidsupptagande försvinner inte bara för att man är sjuk, tyvärr.


Fred & kärlek.

Thinking of you

Hej


Anledningen till att inte ha bloggat. Jag är sjuk.  Några snälla kommentarer är varmt välkomna. Du trycker bara på "kommentarer" längst ner till höger av detta inlägg och skickar. Snabbt och enkelt!

Hejdå

Söndags kvällar

Jag känner att jag har brist på "hej" ord så nu skippar jag det. Smart lösning eller hur?
Cajsa, mamma och jag kollade på INCEPTION innan, fruktansvärt bra även andra gången, inte särskilt förvånad. Nu tror jag får ta och lugna ner mig när det gäller denna filmen. Alla i min omgivning blir nog galna på mig snart...whops..! Jag ska inte kolla på den på ehmm,hmm, 2 månader kanske? Ska försöka hålla mig!

Oh gosh! finns det inget annat än handboll och dåliga amerikanska såpor på TV:n ? aja, jag ska nog överleva, hoppas vi.

Fred ut.

You light up my world like nobody else

Alhoa!

Visste ni att gamla vitmålade trätak är väldigt fina när ljus från fönsret lyser upp det. Fler saker som blir fina av ljuset som lyser in genom fönstret är foton. Ljusa fina foton. Där lite färg kommer i genom ljuset. Det blir en så härlig känsla. Den känslan har jag just nu. Jag skulle kunna frossa i sånna foton.


Jo men jag diggar Lovisa där i kanten.

Peace and love to all of you!

There are not many things in life so beautiful as true friendship, and not many things more uncommon.Jag tror jag skippar mat på ett tag efter denna dag. Om jag känner mig själv kommer det aldrig att hända. Jag har ätit, ätit och ätit lite till. Att springa åt olika håll när man måste skynda sig till bussen är intressant, till och med roligt, mycket roligt. Den här människan på bilden ovanför var en galen engelsktalande filur. Jo men till komedianten ska jag gå till igen.  Sen har jag vart sådär härligt spontan och gått och köpt tre filmer. 3 för 100 vettni. Me like! Och gissa vilken en av filmerna är??? En mycket, väldigt bra film som börjar på I?? INCEPTION! Jag är en mycket glad tjej i detta ögonblick! Nu återstår bara förhandling om köpet med resten av familjen. Och vet ni vad?! Jag är otroligt rastlös!

Ha det bra!

sushi minami

Tidioloo!


Nu ska jag spetsa mina smaklökar, eller okej inte spetsa men okej. Jag ska försöka tänka bort det jag äter och försöka få mina smaklökar att göra smaken till något gott. Nu blir det sushi kära vänner! De säger att det blir godare ju fler gånger man smakar, hoppas det gäller även mig...


Peace.

And I told you to be patient and I told you to be fine

Hello mates!
·
Lovisa och jag har placerat oss i hennes säng och nördar dator så som bara vi kan göra. Jag har gjort läxan också jag lovar, mamma. Vi måste ju ha lite underhållande fantastisk musik samtidigt, how about "skinny love", "Every teardrop is a waterfall" eller varför inte "väldigt kär/obegripligt ensam"? Detta känns som en alldeles okej torsdag, till och med en bra torsdag!
·
·
Tha tuggummi girls.
·
·
Jag gillar det här ljuset som mina fingrar troll fram.okej, inte trolla. I donnu why.
·
Peace!

Vad som än händer och fötter

Tjofräs!
·
Har ni haft en bra dag? Jag har haft en fin,fin dag om man bortser från en något tröttsam skoldag. Ibland var det som om mitt huvud drogs mot närmsta bord. Eller något som huvudet iallfall kan luta sig mot.
Det var en rätt stor sten som försvann från mina axlar när jag insåg att jag nog kan SO- läxan till på fredag redan. Jag överraskade mig själv där. Det gillar vi folket! Något annat som vi gillar är när man på kvällen inser att man har mycket tid åt att göra , ingenting. Bara slappna av och hinna göra lite saker som man annars inte hinner med. Tex. fixa med lite ideér till framsidor till "minnesböcker"... mmm.
·

A roller coaster with happiness

Wippijeehoo!
·
Från att tro att dom glömt bort mig, blivit mailaren i mängden som försvinner, till att faktiskt få en chans. Jag hoppade upp från stolen när jag såg namnet i inkorgen. Sådan lycka ni anar inte. Nu kan det nästan gå hur som helst, nu har jag iallafall fått en chans. Bilen rullar mot Ghotenburg film studios nästa Lördag. Klockan två ska jag vara där. Hel grymt kommer det bli. Jag ska göra allt för att få till det så bra som möjligt.
·
När vi gjorde uppvärmning insåg jag hur mycket jag har saknat dansen. Jag insåg också hur otroligt stel jag har blivit av att inte dansa på 4-5 veckor. Bad.
·
·
En utav bilderna som jag inte kunde ladda upp igår.
·
Lots of love to you!

Längtan

Hejs svejs!
·
Bli inte helt chockade nu men jag ska åka in till stan. Nej men vad ovanligt Klara! suck. Det känns som att det är det ända jag gör nu förtiden. Åker till stan med kompisar, är i skolan, äter, sover, är på aktiviteter. Om vi inte åker till stan åker vi någon annan stans utanför Varbergs gränser. Det är bara ett tecken på att det inte finns något kvar. Ingenting är något nytt längre. Jag vet inte hur många gånger jag gått in och ut genom samma affärer. Tagit en fika vid det runda bordet på Mignon. Tagit ettans buss. Cyklat samma gamla väg till skolan, och hem. Hyrt film. Kollat på bio. Cyklat till hamnen. Gått runt i hamnen. Vart på Tre toppar. Visst det är kul, det är mysigt, det är väldigt fint här. Jag borde vara hur lycklig som helst i denna miljön. Ja, jag är glad att få bo här men det räcker nu. Tanken på att stanna kvar tills att jag är 20 kväver mig. Never in my life. Det kväver mig, nästan bokstavligen.
·

Imorgon är det första dagen på terminen

Lattjo lajban!
·
Jag är lite smått pissed off på blogg.se just nu. Jag är super suur! Jag hade massa bilder och jag hade hela inlägget i huvudet, men. Det går bara att ladda upp en, en endaste bild!
Jaha, sånt är livet tänker ni nu. Jaaa jag vet.
·
För att göra stämningen ännu bättre var inte Åbybadet någon höjdare precis. Det fanns nästan inget vatten i ett upplevelsebad (betoning på bad). Dom verkar har missat poängen med vatten i ett bad. Visst det var inget fel på rutschelkanorna men man landade bara i lite,lite vatten och hade man tur var det en liten fyrkantig vattenbassäng, som man genast var tvungen att gå upp ifrån för att inte få andra folk på sig. Nä, det blir sannarpsbadet som gäller i fortsättningen.
·
Men det är ju tur att jag är så teknisk av mig så att vi hittade ett Mc Donalds! Vi var nog längre på Mc Donalds än Åbybadet... Jag är fortfarande propp mätt. Mycket skoj och ploj var det där ja! Några riktigt fina bilder hade jag tänkt att visa men det blev ju inget med det. Blä.
·

·
See you!

Åbybadet

Hoppla!
·
Imorgon så bär det av till Åbybadet med friends. En annan friend var där för några dagar (veckor?) sen. Favoriten verkar vara "toaletten". Jo men det låter ju som ett mysigt bad...
·
Nu ska vi se om lite bilder klistras in i "minnesboken".
·
·
See you people!

En klassiker

Alhoa! kommer ni ihåg när jag gjorde ett inlägg med den rubriken bara för att komma ihåg hur det stavas?
·
Nu ska jag dra ner Nils i soffan och sätta på "Aristocats". Fast först ska pappa och Nils kolla färdigt på Varberg-Storvreta... Heja, heja, heja Varberg!
·
Jag känner att det är en väldans massa tjat om film de senaste dagarna, iallafall igår och idag. Så här kommer något roligare ueodsfmdsnbxaööpfrhejss!:D Det var väl roligt? Jag är bäst på att vara rolig, tack,tack.
·
Tjofrääs!

Det var en gång...

Hej!
·
Vilken rolig blogg jag driver när jag inte skriver något känner jag. Fast om jag skulle skriva något skulle det bara bli en massa ointressanta ordblajor. Så jag tror jag hoppar över det. Om det är något jag har kommit på med allt kolla-på-gamla-tecknade-filmer tittandet, är det att jag vill lära mig att teckna! Tänk så himla roligt, vad användbart,så häftigt!
·
Bye!

The smurfs

Godmorgon!
·
Klara vaknade egentligen för 1 timme sen men sängen är ju så himlans skön! Men nu sitter hon i sängen med dator, kamera, frukost och Tha smurfs på TV:n. Mycket bra start på min dag. Ja, angående smurfarna så tänkte jag att när jag ändå hade börjat med barnfilmer kunde jag lika gärna fortsätta. Plus att jag för en liten stund sedan bokstavligen flög upp i sängen för att jag kom på att vi måste lämna tillbaka de hyrna filmerna idag! Och eftersom smurfarna är en av dom filmerna passade jag på att se den. Såå om ni undrade över det.
·
·
Peace.

The lionking

Hejsan!
·
Vet ni vad jag har hittat på idag? Jo, jag och Ellen har varit i Göteborg, i Oskelkrok. På en kortfilms inspelning. Japp, japp mycket roligt folket! Vi var statister och fick springa, gå och springa lite till. I lera dessutom, fina grejer. Nu blir det att skriva till i CV:et!
·
Jag har en för kärlek till gamla bardomsfilmer. Ibland vill jag gömma mig under en filt och gosa ner mig i minnen. Det är ungefär vad jag ska göra nu. Jag ska dock inte gömma mig under en filt, men gamla minnen kommer poppa  upp. Jag ska kolla på en av dom bästa filmerna jag visste när jag var liten. Lejonkungen. Eller som det så fint heter på engelska, The lionking. Kalla mig tönt hur mycket ni vill men det ändrar ingenting. Tecknade lejonungar är otroligt söta!
·
·
Love to you!

I've got the hole world in my hands

Kvällens!
·
Nu hade jag tänkt att erövra världen. Fast jag måste tänka strategiskt. Annars kommer jag förlora mina soldater och då kommer jag inte kunna erövra världen. Den ända fienden jag har är min lillebror Nils.
Vi ska spela Risk.
·
Önska mig lycka till!
·

Broder Jakob, broder Jakob

Hallåsan! Jag vill bara förvarna er om att detta är ett inlägg som skrivs på Ellies Ipad. Det betyder att Klara inte riktigt förstår hur man gör. Det resulterar i att det kommer se konstigt ut. Thats it. Jag ska köpa Inception så fort jag får tag i den. Ni förstår inte hur bra den är! Allting är bara så,så bra och genomtänkt! Jag befaller er att genast springa till närmsta videobutik och låna denna vääldigt jätte bra film. Inception, glöm inte det. Den kommer ligga i toppen på eran film lista för alltid. (om ni nu har en sån...) Sa jag att den var satansbananerskitjätteotroligtgranatäpplebraa? Och jag kan inte lägga upp en bild för det funkar inte... Hejdå och lova mig att ni kollar på INCEPTION!

Elliepellipluff, we are tuff

Hejsan!
·
Nu måste jag skriva så där fort. Och ni vet ju hur det blir när jag ska skriva fort. Jag har så bråttom att det går långsamt. Jag ska göra så gott jag kan..!
·
Om en hundpromenad och en dusch kommer jag befinna mig i Ellies bil hem till Ellie. Hennes päron ska bort i kväll så jag ska sova hos henne. Vi ska laga mat och kolla på Inception. Äntligen Inception för min del! Jag har velat se den i hundra år men det har inte blivit av. En glad Klara med andra ord.
·
Här har ni en massa pussar och kramar så kanske vi ses i kväll!

True colours

Tjabba tjena hallå, vi säger så! skrev jag inte så för ett tag sen?
·
Jag har bestämt mig nu, klockan 20 över 4, vad jag ska göra av dagen. Eller rättare sagt. Den resterande biten av dagen. Jag ska om ca 40 min traska hundra meter bort till Ellen med lite packning som kan behövas när man har sleepover. Dit kommer också Filippa anlända med sin packning. Vad vi kommer hitta på är nog något i stil med: köpa gott,gott, kolla på film. Äta mat. Nörda dator. Kolla på film. Och lite flumm där i mellan. Det låter som en mysig kväll tycker jag!
·
·
Där fick ni även se något av vad jag har på mig today!
·
Peace and love to all of you!

I'm on the right track

Det är läskigt hur fort allt kan ändras. Från glad till skräckslagen. Från sekund till sekund kan allt ändras. Det går inte att förklara.
·
Hejsan! Här sitter jag i morgonrock och har inprincip precis ätit frukost. Som det kan gå. Vad jag ska göra av den här dagen vet jag inte ännu. Antigen är jag hemma och nördar datorn, TV:n och massa filmer. Eller så nördar jag en stund till för att sedan mysa med Ellen och Filippa med en sleepover. Det lär bli film vad jag än väljer. Och film är ju inte fel. Med lite sällskap av fina vänner är ju inte något dåligt det heller. Vi får se hur det blir.
·
Jag har ändrat min facebook profil! weee! det är fullkomligt normalt att bli glad över en sån sak, faktiskt.
·
Buu!

Cause the party is in my head

Hopp plopp!
·
Det luktar ananaspaj i hela huset och jag stör mig något otroligt på min facebook profil. Jag har haft den i tusen år, minst. Jag vill börja med min minnes bok så fort som möjligt men har zero kreativitet angående framsidan. Jag kollade precis på en 60-tals look smink video och önskar att jag hade minst tusen kronor mer på mitt kort än vad jag har. Mitt i allt detta så väntar jag på att Juno ska börja på kanal 4.
·
Vad ska jag göra åt detta folket?
·
Jag går och tar mig en ananspajs bit. Försöker ta en hyfsad bild till Facebook. Söka runt på internet efter inspiration till minnes boken. Rota runt bland mitt smink och hoppas på det bästa och sedan kolla beloppet på mitt kort. Detta ska jag göra med underbar musik i bakgrunden.
Sedan ska jag bänka mig själv i biostolarna. Punkt slut.
·

Nobody knows

Kvällens!
·
En rolig dag med fina vänner, japp,japp. Det kändes som att jag köpte något i varenda affär vi gick till... Fast så var det självklart inte! hmm, ja. Nu medans jag lyssnar på lovely musik så tänkte jag visa mina fynd.
·
·
Jag vet att det ser ut som att jag ska gå och gifta mig. Med lite fix så blir den perfect
till "boken full med minnen"
·
Snygg,snygga trosor. Underlättar något när jag springer runt i hela huset på morgonen
kan jag tala om.
·
Efterlängtade tights, japp!
·
Kan ni skåda något så väldigt coolt!? väldigt bra svenska där kände jag Den står nu på
min hylla fullt fungerande. I just love it!
·
Kärlek till er alla!

Uptown

Godmorgon!
·
Efter misslyckade försök att få några fina lockar i håret ska jag nu skriva ett snabbt inlägg till er. Jag ber om ursäkt redan nu för den väldigt suddiga bilden som kommer här nedanför. Jag skyller på pappa, han tog den
Dagens äventyr är en tripp till staden med fina vänner. Som ni kanske kommer ihåg ska jag köpa mig en vit bok som kommer fyllas med minnen, förhoppningsvis. Jag har även två presentkort på Joy of giving, hmmm...
·
·
Peace.

Leon

Hej!
·
Jag har en mobil. Men den mobilen kan inte ta emot sms för tillfället. Var vänliga och vänta med att skicka tills den bestämmer sig för att sluta vara  dum mot mig och börjar fungera igen. Tack på förhand!
·
Jag och Linnea cyklade till Filippa. Och vet ni vad? Filippa har en 3 månaders lillebror! Hans namn är Leon. Och här är charmtrollet!
·
·
·
Sen så måste ju vi självklart vara lite påhittiga medans vi väntar på att pizzan blir färdig, jajamensan!
Vi ses imorgon friends!

A book full of memories

Jag kom på ett löfte. Om löfte känns för krävande kan jag alltid se det som en rolig grej som jag kommer bli glad över när 2012 är slut. Imorgon ska jag antagligen till staden med friends. Jag ska försöka hitta en bok som jag kan använda som ett fotoalbum. Fast jag skulle vilja kalla det "en bok full med minnen". Min idé är att ta kort varje månad. De kort som betyder mycket eller ger ett fint minne klistrar jag in i min lilla bok och skriver något om varje månad. När året sedan är slut kan jag blicka tillbaka på alla fina minnen och bära med mig dom genom resten av mitt liv. Jag ska verkligen försöka genomföra detta.
·

 

 


Min kropp vill sova för länge

Tjohopp!
·
Jag gillar inte att det kryper myror i mina ben klockan 3 på natten och att det gör så att jag vaknar efter tolv på dagen. Inte okej någonstans. I kväll ska jag somna tidigt. Om jag inte gör det ska jag åtminstone ställa klockan så att jag vaknar tidigt. Wish me luck!
·
Jahopp, nu ska jag slänga iväg ett fint litet sms till Linnea och meddela att jag äntligen är färdig!
·
ps. Jag älskar att mina lockar från nyårsafton har blivit så där naturligt underbara! wii...


·
Jag är inte alls avundsjuk eller så på den här skiten. Hon ska ju bara få vara i Egypten i en vecka och få bada, snorkla, se massa coola grejer och bli brun. Ingen big deal. Grrr...!
·
Peace.

Nyårdagen

Morning!
Okej, det där menade jag inte. Men jag hade kunnat skriva så för 3 timmar sedan. Jaop, jaop. Jaha, den här dagen har varat i 3 timmar än sålänge för min och Filippas del. Vad vi har gjort? Ja, vi började med frukost framför min TV. Sedan vet jag inte riktigt vad vi gjort.. Legat på golvet och kastat en boll i taket och försökt fånga den. Misslyckast, kastat den i lampan, kastat den helt åt fel håll, kastat upp den på hyllan, kort sagt, skrattat oavbrutet åt en boll. Mycket underhållande.
·
Nu hade vi tänkt ut en mycket bra plan. Nämligen att åka och hyra någon film och ha en liten filmkväll med alla från igår. Nu väntar vi bara på medhåll från våra kamrater. We will see, we will see!
·
Yesterday...

2011-2012

Hejsan gott folk!
·
Ja nu är det ett nytt år. Nya möjligheter och nya spännande saker som kommer hända. Fast egentligen, varför säger man så? Om det hade fortsatt vara 2011 i en månad till hade det inte funnits nya möjligheter då? Nej, det tror jag inte på. Det är säkert bara så att vi vill få något slags slut på allting och sedan känna en chans att få göra allt bättre. Okej, vi går till saken istället. Det jag skulle berätta.
·
Gårdagen, eller kvällen kanske jag ska säga börjades hemma hos Ellen. Flera familjer åt tre rätters och hade det skojsigt. Efter tolvslaget var det tänkt att några kompisar skulle komma hem till  mig men icke sa nicke. Det hade blivit missförstånd så det blev det inget av. När vi står där och inte vet vad vi ska göra så ringer Ellie mig. Passande värre! Så en promenix och vi träffar Ellie, Lukas och Elias! Mycket roligt får jag säga. Resten av kvällen, eller ska jag säga natten nu,spenderades hemma hos mig med spel, flum och shuffle. Det sista gick kanske inte så bra, inte för min del iallafall...
·RSS 2.0