Med musik går allt

Hejs svejs på er alla!

Imorgon ska en utvärdering av mitt slöjdarbete in. Hmm, kul att göra på en söndag. Men min glädje från igår sitter fortfarande i och jag går runt och ler inombords. Så med att dunka Loreen musik så det står härliga till, då går banne mig allt. Yesbox.


Ren eufori , där satt den

Hej!

Jag tror inte jag behöver förklara vad detta inlägg kommer handla om. Igår var en väldigt bra kväll. Den bästa esc finalen någonsin. Det är inte ofta något sånt här händer och det var första gången under min livstid som jag får uppleva något sånt här. ( iallafall vad jag kommer ihåg, har inte så bra minne från när jag var 2 ) Jag och Cajsa hade från att loreen sjungit adrenalin kickar ungefär , hela tiden. Det var underbart roligt! Hon var så sjuktgrymjättesuperbra!

Jag är en stolt Svenne.

Gissa vem som ska boka biljetter till finalen nästa år så fort dom kommer ut? You got it. Me!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2736979/images/2012/pic_204231305.jpg" class="image">


Ett svar på en kommentar

Tjofräs!

Jag fick igår en kommentar som frågade hur många läsare jag har per dag. Håll er i hattarna nu för här kommer dunder siffran...! Fast nej, jag har ingen vidare statistik. Den är inte särskilt jämn heller. Men jag kan säga såhär: den är två siffrig! Alltid något.

Och jo, om ni skickar en kommentar så är det kul om ni åtminstone skriver erat namn, det känns lite mer som en person som frågar då. Inte bara en fråga, if you know what I mean.

Ciao!


On a walk with my dog

Är nu i denna sekund ute en runda med min fina vovve. Som på denna bild som kommer komma lite längre ner, har fukteksem. Så få inga misstankar om djurplågeri eller annat hemskt. Tack på förhand.

Jag blev glad när jag kollade Aftonbladet imorse och såg att loreen gick vidare, taggar final imorgon yeah! Blev lite mindre glad när jag såg att hon nästan blivit diskad när hon svarat på en fråga om hennes möte med människorätts rörelsen i azerbaijan. Jag menar kom igen people, hon säger bara sin åsikt när det gäller människors rätt i samhället, no big deal! Jag tycker hon är så jäklans cool som står upp för sånna saker!

See you latero!


Go Loreen!

Kvällens!

Jag har insett att jag kommit in i en slags vana att skriva ett inlägg på morgonen och ett inlägg på kvällen. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, kanske lite enformigt ?

Anyways så är det semi 2 i Eurovision ikväll. Och det är inte vem som helst som är med och tävlar utan det är Loreen! Go Go Go Loreen säger jag bara, hej sålänge!

Hmm , ja. Denna bilden har inte så mycket med texten att göra men den får vara med ändå. Bara för att vi är så utomordentligt snygga.


Hey


Ska cykla till skolan nu. Ja, jag hade väl inte så mycket mer att säga, hmm.

Ja hej då då.


Eurovision

Tjena!

Jag får väl ta och berätta lite om min dag. Ska försöka göra det åtminstone lite intressant.

Halva min dag har bestått av att vara i skolan, surprise! Andra delen har bestått av solande och dans. Det känns faktiskt som att jag är utomlands i den här värmen som har kommit till våran lilla stad. Det är ovanligt men skönt, förutom när jag får lite smått panik i vissa väldigt varma stunder.

Tillslut bar det av till dans (i denna värme!!) och nu är jag bänkad framför tv:n för det är semifinal ett i Eurovision song contest! Än sålänge har jag fastnat för Belgien...

Avslutar med bilder från dagen.


Whistle

Go kväll!

Jag har blivit helt fast vid några nya låtar från topplistan på spotify. Bland annat whistle med Flo Rida. Jag är inte den smartaste när det gäller att blogga från mobilen. Därför vet jag inte hur man ska göra för att åtminstone länka till den, så ni får helt enkelt använda era egna fingrar och söka.


School next

Hej hopp!

Nu bär det av till skolan och det är början på en ny dag med nya äventyr.


About being grateful

Hej hopp folket!

Jag är nu mera en konfirmerad 15 åring. Dessutom en iPhone , 2000kr och annat smått och gott rikare. Kan inte påstå att jag klagar!

Eftersom jag nu har en iPhone kan lilla Klara äntligen ta fin , fina bilder med instagram. Ni vet med sånna underbara effekter som kan förvandla en hel bild.

Jag ska nu visa lite bilder från dom senaste dagarna. Några med sånna underbara effekter.


Det sägs att en bild säger mer än tusen ord

Tjosan!


Konfirmations rep och kompishäng beskriver min dag rätt bra. Kompishäng..? vad hände där?  Jag känner att jag slutar babbla på där och låter lite bilder få babbla istället.

Love you girls!


Three years later

Igår fyllde min pussgurka tre år. Det känns konstigt. Nu är han ingen valp, inte ens en unghund längre. Han är stor nu.


Här är han 2 år.


Här är han nu. Dock inte lika stilig för han har fukt eksem, kan inte alltid va på topp! höhö


This gotta be a great summer!

Tjeena!

Vet ni vad?? Denna tjejen har fått sig ett sommarjobb! Den ni. Jag kommer tillbringa stor del av min tid på en minigolf bana inne i staden. Nu tänker ni säkert nja.. lite keligt kanske.. men detta kommer bli super. Nya vänner, träffa människor och en väldigt bra erfarenhet. Sedan är det bra för mitt lilla samvete som kommer tycka det är skönt att förtjäna mina pengar. Att jag faktiskt har jobbat ihop dom själv och är värd dom. Det kommer bli en häftig känsla!

aj, aj i kroppen?

Hej!


Nu har jag varit hurtig och cyklat 3 mil. Nej, jag har inte blivit ovanligt spontan, nästintill galen. Jag har cyklat med klassen. Något som blev positivt med denna tur är att nu känns avstånd som i vanliga fall skulle kännas långa, helt plötsligt blev de väldigt korta! Synd bara att dom kommer bli långa imorgon igen.
Något negativt? Jag har ont i kroppen och känner mig som om jag vore 50 år äldre. som tur är kommer det också försvinna imorgon , förhoppnings vis...
En veckas gammal bild som Lovisa tagit.


Det här med läger

Hej!


Som ni kanske ser så har jag inte varit här på fyra dagar. usch, usch. Men jag har  faktiskt en anledning. Jag har varit på en gård slash camping. Jag har nämligen varit på konfaläger. Konfirmations läger, för er som inte förstod.


Det var väldigt roligt! Mycket kuddkrig, och vi gillar kuddkrig. Tyvärr har jag bara en endaste bild. Och den är på Lovisa när jag slagit henne i ansiktet  så att sminket rinner som aldrig förr. Jag tror hon uppskattar om jag behåller den för mig själv.


Med det säger jag godnatt!


Hemlighetsfullt euforisk

Tjoppsan sa!

jhjdshfhs
jag känner mig för stunden väldigt glad. Men jag visar det inte på utsidan. Bara på insidan. Lite sådär smått hemlighetsfullt euforisk är jag. "Det är väl härligt att kunna känna så ibland" skulle tant Agda säga nu men här finns ingen tant Agda. Spårar jag ur? ojdå. Då får jag hejda mig.


 För tillfället känns det ganska omöjligt att gå mot sängen om ynka 20 minuter... skam den som ger sig. Hejdå.Som flugit fallskärm

Hola amigos


Nu ska vi se vad har jag gjort idag. hm.. hm.. Varit i skolan som alla andra fjorton/femtonåringar i Sverige. Åtminstone väldigt många andra, såvida man inte skolkar, är sjuk eller på annat sätt inte kunnat förflytta sig från sängen till skolbänken. Jag kan stå ut från det vanliga "jag har varit i skolan i dag" med att jag var nära att vara en av dom som inte kunde förflytta sig från sängen till skolbänken idag. Det var hemskt. Bara hemskt. Imorse alltså.


För att göra allt lite roligare så har jag också varit på drama i 1 1/2 timme idag. Sketans najs people! Improvisation är ju inte direkt något man säger nej till . Herre min gud. Med det säger jag hej för mig.Det kliar i fingertopparna

Hello guys!


Det var ett bra tag sen sist. Det känns lite ovant att logga in. Att hitta på en rubrik som ska totalt blåsa er av stolen. känns dock inte som att jag lyckades på den punkten Jag har till och med glömt av hur jag brukade skriva. Vad var mitt knep? Hur var den där känslan när jag skrivit ett riktigt bra inlägg? Jag erkänner att jag har saknat det. Jag menar att få skriva. Det är nog därför jag alltid går tillbaka hit. Även fast jag har haft mina tvivel i omgångar. Men det är den där känslan som drar mig tillbaka.Foto av: Lovisa Solkvint
RSS 2.0