Som ni märker...

så har  jag inte bloggat på väldigt länge! Det har hänt en massa saker tex att jag och pappa har fyllt år. Men jag vet inte när jag kommer igång igen. Jag har liksom ingen lust att blogga, men det kanske dyker upp något filmklipp eller något sålänge;)

Hej då!

Felet har blivit rättat!

Hej!
Igår glömde jag skriva Alice bland alla jag provfilmade med. Jag är ledsen, det är absolut inte så att jag inte tänkte på dig Alice!
provfilmings inlägget
Hejdå!

14 år i livet.

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag le...

Imorgon klockan 19.07 har jag levt i 14 år!  Det ska firas med nära och kära under dagen.  Det blir bland annat American wedding cake, mys, roligheter och vänner!♥
Vi ses snart!♥

Provfilmning i Göteborg!

Hallå!

Jag har inte berättat det här förut men idag var jag på provfilmning i Göteborg! Det var till en ungdoms film som handlar om det som dom flesta ungdomsfilmer gör. Kärlek och vänskap som svider. Jag var där med ett helt gäng,Ellen, Lovisa, Cajsa, Sanna, Fanny, Linnea, Linnea och Alice.  Vi kom till Hagabion klockan tio över elva när det började elva (det var en öpppen audition så mna måste inte komma i tid). Ändå blev vi nästan sist! Så vi fick vänta i nästan 7 h innan vi fick provfilma. När man väl fick provfilma fick man säga två repliker till kameran och sen gå ut. Men vi har haft det roligt ändå! Vi har lärt oss ett film quiz utantill, alltid något ;)
Nu får vi bara hoppas på det bästa! Dom skulle höra av sig redan inom en vecka om det blev något.
Håll nu tummarna för Klara!
Puss och hej!


När jag provfilmade för första gången i mitt liv, "Förtroligheten".

Vinterbild.

Hej!

Idag ska jag va med Ellen och hon ska fota vinterbilder på mig. Det kanske låter lite konstigt men hon och Lovisa har ett projekt som heter LE photo project. Där fotar dom olika teman varje månad och denna månaden blev det vinter. Jag vet inte vad Ellen har tänkt sig men kul blir det!
Vill ni läsa mer klicka här eller här
Nu ska jag nog dra mig ner till frukosten, eller vad säger ni?
Hejdå!RSS 2.0