Tagenter som trycks ner

Hej hopp kamrater!

Jag hade planerat att ge er en stor fet bildbomb okej inte så stor men ändå fast då ska ju självklart publishme krångla så ni får hålla ut ett tag till. För min foton är ju såå intresanta... och jo, tänk er inga proffsiga foton tack. Jag vill inte höja era förväntningar så att ni blir besvikna. det vore ju onödigt. Tack på förhand.

Jag hör Laleh sjunga om en elefant. Eller så sjunger hon att hon är elefanten. Eller så känner hon sig som en elefant. Elephant. Mycket bra låt det där. Fast det går ju inte att tycka att något som Laleh gör är dåligt. Iallafall ytterst sällsynt för mig.


peace out.

Tar mig uppåt i landet

Jadå folket.  Nu är det först och främst looooov! Det känns så sketansgött med en rejäl paus. Eller vad säger ni alla skoltrötta där ute?! Tänkte väl det. Mitt lov börjar med en pangstart och kommer inte sakta ner precis. Imorgon bär det av mot Karlstad för en övernattning. På söndag kommer bilen parkeras i stöten! Det står bara en sak på mitt schema den kommande veckan... snowboard med Ellie, snowboard med Ellie, snowboard med Ellie och lite mer snowboard med Ellie! Everybody say weehoo!? Detta kan inte bli annat än awosoome peolpe.

Ett stort fett "ha ett bra lov!" från Klara!


Pictures yeah


Ellen jag säger bara: " Jag är ju inte här ifrån, jag är från Stockholm. Jag vet skjut mig i huvudet."


Jaa.. vi kan la säga så här. Från ca klockan 19:00 till en minut in i Ulriks låt, fotade jag. Sen orkade jag inte mer. Lat som jag är. Vilket resulterade i inte så många foton. Detta är inte alla men resten var inget vidare, roliga ? Eller skarpa för den delen. Jag hoppas ni kan förstå, eller iallafall försöka förstå avståndet mellan scen och min stol?! Okej,okej,okej jag ska inte tjata men det var så jäklans roligt! holybananasgranatäppleniträd! (växer granat äpplen ens i träd?)

Tjing tjong!

Födelsedagsfirande och melodifestivalen

Hejsan folket!

Nu ska jag och många männsikor till fira min mor som fyller år. Tv:n kommer också stå på då det är melodifestival. Jag var som ni vet på genrepet igår! Det är alltid lika roligt att få se hur allting fungerar! Dessutom har jag redan fått höra alla låtar, det ni.


Jag och Ellen satt lungt på den bästa platsen eller vad säger ni?

Mer niceiga bilder kommer...!

Adios!

Röd, grön, gul, blå, rosa...

olala!

mmm, tacos så där mitt i veckan är inte fel.  Just nu känner jag ett väldans sug efter kläder..! Alla olika varianter. Alla färger som finns. Det knäppaste som på något sätt blir det snyggaste jag sett. Att få se hela garderoben fyllas med nya mönster och former. Även smink och smyckes delen är stort efterlängtad just nu. ÅÅÅ vad jag vill ha nya läppstift. Mörka, ljusa i fin,fina färger, gaaa!

Mitt sug får stillas med lite lookbook och annat vackert.

Omringas av duktiga vänner.

Bye mates!

Looking forward to the summer

Hello kompisar!

Även denna dag har jag varit hemma. Tråkigt,tråkigt. Jag är faktiskt hellre i skolan och frisk än hemma och sjuk. Detta har också gjort att jag missat både drama och dans. Let's cry a river! Men en sak som har varit roligt idag är mitt sommarjobb sökande. Jag har skrivit mig en fin lista med jobb jag kan söka och om varje jobb har jag skrivit bra saker att veta osv. Det första jobbet på listan fick sig ett telefon samtal av lilla mig idag. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Det var lääääskigt människor! Jag gick i genom det första jag skulle säga minst 10 gånger innan jag överhuvudtaget slog in nummret. Sen fick jag övertala mig själv några gånger att jag skulle ångra mig om jag inte gjorde det. Men jag gjorde det och det känns superbra!  Nu blir det förhoppningsvis inte lika läskigt nästa gång...


adios!

Måndag

Ja, då var man sjuk, igen. Jag trodde jag skulle slippa det på ett tag nu. Men icke sa nicke. Jag säger bara håll er friska. Det här är dundermegasupertråkigt!
Ha det bra folket!

En melodi från ett munspel

Hejsan folket!

Jag fryser lite mer än vad jag brukar göra idag. Jag brukar frysa men idag är det lite extra. Jag får hoppas att jag värms upp av allt kalasande idag! Men det blir ju en bra söndag!

Jag fick precis ett ryck. Jag har mixat mina låtar i min lista helt hejs svejs. Så nu vet jag inte i vilken ordning dom kommer i, spännande... Just nu hör jag Laleh i mina öron. Jag har en total förälskelse i hennes nya album! Och nu fick jag fler ryck, jag vill göra en massa saker helt plötsligt. Bara så där. Jag vill byta tyg på min stol, jag vill måla mina naglar, jag vill städa mitt rum (vad har hänt med mig?) , jag vill ta en massa kort till min minnesbok, listan fortsätter...peace.

Melodifestivalen

Tjosan!

Jag trodde att melodifestivalen hade bytat namn från schlagerfestival till musiktävling. Men där hade jag ett stort kaaboom fel folket!  Det ända som man faktsiskt kommer lyssna på i framtiden är Loreens "Euphoria" och Dead by aprils "Mystery", tja, det andra har jag redan hört. Tråkigt med andra ord. Jag hoppas,hoppas och hoppas lite till att det kommer vara mycket bättre nästa vecka. Fast det vet jag ju redan att det kommer bli. Ulrik Munther kommer vara så bra att dom andra springer och gömmer sig med avundsjuks mössan på deras huvunden! That's right people!

Loreen gick precis vidare till Globen. Tack, jag har ännu inte förlorat hoppet om Sveriges befolknings musiksinne.


See you.

I will tell your story

Hello mates!

Klara mår näst intill bra idag. Tankarna är kvar men om jag passar mig för fina bilder och texter fälls nog inga fler tårar, tror jag.

Jag ska iallafall glädja mig åt att det nu är helg och tänker göra det med fina vänner! Vi ska resa till något spanskt land och göra tacos. Man måste ju få in den rätta känslan you know. observera att vi endast reser i våra tankar! Vad vi mer kommer hitta på, vet jag ej ännu!


See you later aligator.

Jag känner hur saltet svider under mina ögon

Hej

Det har varit den hemskaste dagen i skolan idag. Helt tyst. Du skulle kunna höra en knapp nål falla. Gråt överallt. Kramar och hulkanden. Det går inte att beskriva med ord hur alla känner just nu. Det är hemskt. Det är sånt här som bara inte händer. Men som gör det ändå.

Jag ska avsluta med att säga att jag älskar min fina klass. Tillsammans klarar vi allt.♥

Och glöm inte att ta hand om varandra. Vi vet aldrig vad som kommer ske. Lev varje dag som om den vore den sista.

Some die young
RSS 2.0